lunes, 18 de febrero de 2008

CARRILLO, MORA, BALBOA I OLIVERA CAMÍ DEL PREOLÍMPIC

Els catalans Marc Carrillo (Sant Boi), Miguel Mora (FC Barcelona), Jorge Balboa (FC Barcelona), Manu Olivera (Reno Astros) i el Pitching Coach Xavier Civit (que ha treballat amb els llançadors en la preparació de Barcelona) a més també viatja amb l'expedició a San Diego, Fèlix Cano, que debuta com a integrant de l'equip tècnic de la RFEBS, Civit i Cano van ser dos dels integrants de l'equip Olímpic de l'any 92 i van ser presents com a jugadors fins el passat europeu celebrat a Barcelona, a on van poder despedir-se com a jugadors de l'equip estatal, davant de la seva afició. Tots ells ja son camí del somni olímpic. Tots ells viatgen cap a San Diego, a on continuaran fent la preparació de cara al Preolímpic, que es celebrarà a la Xina Taipei, els propers 7 al 14 de març. Els catalans, compten amb una gran experiència, ja que ens els darrers mesos han estat participant a l'Europeu de Barcelona i al Mundial de Xina.

Olivera es el jugador més destacat, ja que en els últims anys ha estat a les files de l'equip professional Florida Marlins. A més ha estat el llançador amb més partits guanyats de l'equip estatal i encara es recorda el memorable partit contra l'equip italià i l'obertura de l'èpic Espanya- Holanda al camp de Viladecans. L'esquerrà serà una de les peces claus, si Espanya vol estar a les properes olimpíades.


Mora és una vegada més un dels veterans de l'equip i haurà de compartir, com ja es habitual la recepció dels llançadors juntament amb Dewis Navarro. El catcher hospitalenc, es un dels més destacats de la lliga nacional i malgrat que encara compta amb 26 anys, és el més veterà dels jugadors nacionals.


Carrillo haurà de disputar-se el lloc de tercera base, tot i que desprès de les seves últimes actuacions al Mundial de novembre, es un clar aspirant a la titularitat i a ocupar una de les places reservades als batadors més potents.



Balboa, és el més jove del grup català i el seu recent fitxatge pel FC Barcelona ha estat una de les novetats més impactants del mercat d'hivern. El llançador dretà es troba en un estat de bona forma i està cridat a ser un dels relleus més importants.

No hay comentarios: