domingo, 2 de marzo de 2008

BARÇA I HÈRCULES EMPATATS COM A LÍDERS

El Barça, empata al capdavant de la classificació amb l'Hèrcules.
Un cap de setmana amb resultats molt justos i una gran actuació dels llançadors dels quatre equips catalans.

FC Barcelona 6 - Viladecans 4 (Dissabte 17.00)
Gran actuació dels joves llançadors. L'equip blaugrana, dirigit pel nou tècnic cubà Aldo Tarife, va repetir obridor amb Guillem martí, que a la tercera entrada va rebre fins a 4 carreres i que va ser substituït per Jonathan García, que va treballar molt agressiu davant dels sempre forts batadors del "Vila" i va deixar-los sense anotar més carreres, fins al final de partit. Els de Viladecans, dirigits per un altre cubà, coneixedor de la Lliga des de fa molt anys, Francisco Despaigne que va obrir amb el jove ex-santboià Joshua Castro, molt controlat i amb bons llançaments, pero que a la quarta entrada deixava el partit empatat a 4 carreres, el relleu va anar de la mà de l'internacional esquerrà Pol Llopis, que va permetre les dues últimes carreres i l'avantatge pels culés.
FC Barcelona 1 - Viladecans 0 (Diumenge 11.00)
Gran partit, dominat pels llançadors d'ambues parts. Viladecans va obrir amb Marc Jodar, un jove dretà que en les seves últimes actuacions, sempre ha mantingut un nivell molt acceptable, ell ha deixat el partit sense anotacions en contra fins a l'entrada de l'ex-santboià Alberto Magallón, que per culpa d'un error ha permès la carrera que servia als culés per vèncer a la sisena entrada. Els blaugrana, obrien amb el veterà Homer Baez i el nou relleu Andoni Ortíz, llançador nacionalitzat.

Hèrcules 3 - Sant Boi 1 (Diumenge 11.00)
Segona gran actuació d'Óscar Jiménez (Esportista Blume), el jove català desprès de la fita de la passada setmana (7 entrades, 0 carreres vs. Viladecans), aquesta setmana ha demostrat mantenir el mateix nivell, deixant el partit a la 6 1/3 inning amb el partit guanyat. Aquesta setmana el santboià, Daniel Matias (Esportista Blume), també ha obert el partit, tot i la seva joventut, tres entrades llançades amb molt bon control.
Sant Boi 2 - Hèrcules 1 (A continuació)
Segona partit disputat al camp de L'Hospitalet. El Sant Boi aconseguia una victòria a la novena entrada, desprès de veure com l'Hèrcules empatava a la setena. Els llançadors, protagonistes del partit. El català Carles Vázquez per l'Hèrcules i el veneçolà Albert Vargas pel Sant Boi, els obridors, el santboià ha abandonat el partit per lesió i ha estat rellevat pel veneçolà Alvin Figueroa, que normalment actua com a receptor. Els d'Hospitalet han rellevat amb el dominicà Francis i han perdut el partit, quan amb bases plenes, a favor del Sant Boi, el jove pitcher ha colpejat al batador i així ha deixat el marcador en un 2-1.

No hay comentarios: