miércoles, 12 de marzo de 2008

ESPANYA DIU ADEU AL SOMNI OLÍMPIC

Desprès de perdre en els darrers dos partits, amb les seleccions de Korea i Canadà, l'equip espanyol diu adeu a les possibilitats de classificar per les olimpíades de Pekin 2008. L'equip de Molina, no ha pogut fer res contra equips poderosos en l'ordre de bateig i la rotació de llançadors que sempre estaven a l'altura de les circumstàncies.


BALANÇ DE LES ESTADÍSTIQUES DE L'EQUIP (5 Partits)
Espanya no ha batejat en cap partit per damunt dels 200 d'average (excepte contra Korea) i això en aquests torneigs es vital. Un pobre bagatge en 5 partits, de 9 carerres impulsades i 10 d'anotades i batadors que no han aconseguit conectar cap hit en tot el torneig, situen a l'equip espanyol per sota de les expectatives.
En el balanç defensiu cal destacar que nomès s'han comès 2 errors en tots els partits; Espanya sempre ha destacat per uns defensa segura i com ja es habitual això ha estat una de les armes per no rebre més carreres en contra.
Pel que fa als llançadors, s'ha de dir que en aquesta ocasió, no han estat protagonistes com en d'altres ocasions. Amb una ERA de gairebé 7.00 i havent permès fins a 4 home run, 20 BB i 6 HBP, Espanya es situa a la cua juntament amb Mèxic i Australia, dues de les seleccions que a priori eren favorites i que han estat les grans decepcions.

No hay comentarios: