lunes, 5 de mayo de 2008

CATALUNYA SUBCAMPIONA A L'ESTATAL INFANTIL

La Selecció Catalana Infantil finalitza en segona posició en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, celebrat durant el passat cap de setmana a la ciutat de Gandia. L'equip dirigit per Javier Sevilla i secundat pel jove Eric Segura, va ser un dels més destacats tant en l'aspecte ofensiu (més de 320 en l'averatge final en el conjunt de l'equip), com en el defensiu (una ERA de 1.50 entre tots els llançadors de l'equip), així ho reflexen les estadístiques i els resultats. En el primer partit contra Navarra, Catalunya es va endur una victòria que a priori no habia de ser fàcil i que finalment va acabar amb un resultat de 14 -0, gràcies a la feina deplegada des del montícle pel jugador del Barça, Eric Páez, que en les cinc entrades que va estar a la "goma", va ponxar fins a 10 batadors i no va permetre cap hit. Els batedors també van tenir una faceta molt destacada, sobretot el blaugrana Ramón Varela i el santboià Víctor Rodríguez amb tres hits cada un.


En el següent partit Catalunya s'enfrontava al vigent campió i els errors en defensa i un pitcheig irregular deixaven un resultat en contra de 9 a 4. El llançador que va perdre l'encontre va ser Víctor Rodríguez, desprès de l'obretura de Varela. Desprès d'aquesta derrota, l'equip català, habia de seguir guanyant i esperar que Valencia punxès, pero això no va poder ser, tot i deixar a Madrid amb un 10-0, amb un gran pitcheig de la jugadora del Projecte Carla Gómez i una bona ofensiva, en la que repetia el blaugrana Varela amb 3 hits i el santboià Aitor Hernández amb 2 hits. En l'últim partit a on Catalunya ja era la subcampiona, el manager Sevilla va fer jugar a tot l'equip i el resultat va ser de 15 a 5 amb els andalusos, que finalment no obtindrien cap victoria.


L'equip campió va ser la Comunitat Valenciana, que revalida el títol i que nomès va cedir contra l'equip navarrès, en l'última jornada, a on matematicament ja eren campions. Valencia demostra una vegada més que té una base sólida que en pocs anys s'espera que tingui resultats en les categories absolutes.


Des d'aquest escrit volem felicitar la tasca feta pels nostres jugadors i tècnics i l'ajut dels pares que van acompanyar a l'expedició catalana. També volem destacar la feina feta pel Col·legi Nacional d'Anotadors, capitanejats per Pablo Carpio, que han participat activament amb les estadístiques i anotacions del torneig.

FOTO DE LA SELECCIÓ CATALANA



No hay comentarios: