sábado, 21 de junio de 2008

EL BARÇA A LA FINAL DE LA COPA D'EUROPA PER LA PORTA GRAN

7-3

Els blaugranes arriben a la final, amb un rècord de 4 partits guanyats i amb la gran esperança de poder alçar-se demà amb el títol de campió. Avui han disputat les semifinals amb l'equip locali com era d'esperar, les grades estaven repletes i l'afició a apollat al seu equip durant tot el partit, pero els blaugrana amb Leal com a llançador estrella, han estat a l'altura i han aprofitat molt bé les ocasions d'anotar i el errors dels alemanys.
Sens dubte, una de les millors notícies es la classificació directa per a la FINAL FOUR EUROPEA, que els blaugranes disputaran a casa seva els propers 14 i 15 de setembre. Aquesta clssificació fa història, ja que es la primera edició i un equip català hi participarà.
Demà a la final es trobaran a l'equip Nettuno d'Itàlia, a qui ja se'ls va guanyar en el primer enfrontament i es preveu que el llançador veneçolà Homer Baez, sigui l'encarregat d'obrir el partit, cal recordar que en l'anterior enfrontament aquest llançador, va ser qui va frenar a la bateria transalpina.
El Line-up català presenta el millor promitg en l'apartat de llançadors i aquesta serà una de les peces claus per a obtenir la victòria.

No hay comentarios: