martes, 29 de julio de 2008

ESPANYA LLUITA PER ENTRAR A LA FINAL, AHIR VICTÒRIA IMPORTANT CONTRA FRANÇA!



ESPANYA 13 - GRÈCIA 1
Espanya va obrir ahir el campionat amb una contundent victòria enfront de les gregues, per un resultat de 1-13, amb una bona actuació de les catalanes:
Cristina Agustí: 1 de 3, amb una RBI
Mariona Bertran: 3 de 5 amb 3 RBI i 3 assistències a la defensiva
Alba Gallardo: 1 de 4 amb 1 RBI

REP TXECA 8 - ESPANYA 1
En el segon partit, l'equip espanyol es va enfrontar a una de les favorites, la República Txeca i van perdre per un doloros 8 a 1, en un partit que obria a la goma la capitana de l'equip, la catalana Beatriz Parejo, que no va poder fer res davant d'una bona ofensiva de l'equip txec. A la ofensiva cap de les catalanes va destacar com en el partit anterior.

ESPANYA 10 - UCRAINA 0
Avui s'ha enforntat a una fluixa Ucraina, que no ha estat a l'altura de l'equip espanyol i amb una destacada B.Parejo com a inicialista a la goma, s'ha tret l'espina que ahir tenia de les txeques. D'aquesta manera s'anotaba la primera victòria i la segona per l'equip espanyol.
Cristina Agustí: 1 de 2
Mariona Bertran: 1 de 3 amb 1 RBI
Beatriz Parejo: 2 de 3 amb 1 RBI

ESPANYA 0 - ITÀLIA 7
L'equip de Beto perd en un enfrontament sense mèrit per les jugadores espanyoles, que s'enduen un no Hit no Run i que deixa clar que italia es una de les principals candidates al títol.
RUSSIA 15 - ESPANYA 0
L'equip rus bat de forma contundent i un únic hit de Crisitina Agustí, permet Espanya no caure en el segon no hitter!
FRANÇA 1 - ESPANYA 3
Partit important llançat per la catalana Beatriz Parejo, que nomès permet un Hit. Totes les catalanes de les que disposa el manager Beto Sánchez, destaquen en la faceta tan ofensiva com defensiva, Agustí, Bertran, Gallardo i Parejo, del segon al cinquè bat, una batería important que permet a Espanya estar entre les quatre millors d'Europa.
ESPANYA - REP.TXECA
Enfrontament que es disputarà aquest vespre a les 20.00 al camp de Torino i que decidirà qui arriba a la final i qui lluita pel bronze.

No hay comentarios: