miércoles, 6 de agosto de 2008

EL BARÇA ES JUGA LA LLIGA A MONTJUIC

vs.


VEURE NOTÍCIA A LA WEB DE LA FINAL FOUR EUROPEA


Els Marlins de Tenerife, serà el rival a batre.

Els blaugrana arriben a l'última jornada amb la possiblitat d'alçar-se amb la Lliga Nacional, per fer-ho necessiten desfer-se de l'actual campió, l'equip tinerfeny, que compta amb una plantilla molt compensada.

Tots dos equips que aquest any han esta més regulars tenen varies opcions per adjudicar-se la Lliga Nacional, els islenys, nomès necessiten una victòria que si no ve de la ma dels llançadors estrangers del primer partit Nacar i Duarte hauran de jugar-s'ho amb l'esquerrà Granados en el segon. Els catalans s'ho jugaran tot a una carta, com en la temporada anterior, necessiten guanyar els dos partits per fer-se amb el títol. Báez serà l'encarregat d'obrir el dissabte el partit de les 18.00h al camp de Montjuic, el seguiran els relleus espanyols Balboa, Ortíz i Leal.

Tarife i Pérez, els dos tècnics d'origen cubà hauran de fer servir totes les seves eines per anotar carreres en uns partits que en els últims anys han aixecat una gran expectació i que han estat d'un nivell espectacular i que aquest any es decideix a terres catalanes.

El partit es podrà seguir en viu i rigurós directe per la radio: RADIO MX


Calendari del Cap de Setmana:

9/08/08 - FC Barcelona vs Marlins 18.00h
10/08/08 - FC Barcelona vs Marlins 10.00h

No hay comentarios: