lunes, 22 de septiembre de 2008

CATALUNYA CAMPIÓ D'ESPANYA CADET


La Selecció Catalana Cadet, es proclama campiona del Campionat d'Espanya Cadet de Seleccions desprès de derrotar a Navarra amb clara facilitat. Les jugadors dirigits per Candelario Díaz han demostrat ser la millor selecció guanyant tots els partits contra les seleccions de Madrid, Valencia i Navarra.
A més un dels premis individuals, ha caigut a mans de Ughet Urbina (Jugador Més Valuós del torneig), jugador del Sant Boi que ha estat peça clau per al triomf català. Els altres dos premis han anat a mans del mateix jugador, Andrés Casado de l'equip navarrès, aquest jugador va ser internacional aquest passat estiu a Itàlia.



Anàlisi dels partits:

CATALUNYA 8 - 5 VALÈNCIA

Un dels partits més disputats, tot i una clara superioritat dels catalans, que des de l'inici no van perdonar el llançador valencià. Els llançadors catalans van ser Urbina, Díaz i Pérez. La bateria catalana va ser conduïda per Despaigne, amb 3 impulsades, Díaz i Martínez amb dos hits cadascun. Amb aquesta victòria els catalans aplanaven el camí cap a la final i deixaven que el partit entre navarresos i valencians fos una lluita per l'altre plaça final.

MADRID 1 - 16 CATALUNYA

Partit amb clara superioritat pels catalans, amb una excelent feina feta des del montícle pel llançador l'esquerrà del Gavà, Marc Ibáñez, que va estar a punt de fer un "no hit no run". Al bat, s'ha de destacar tot l'equip que va anotar fins a 14 hits en el marcador i fruit d'això les 16 carreres, per no permetre als capitalins poder apropar-se en ningún moment.

CATALUNYA 10 - 6 NAVARRA

Aquest partit era l'inici del play off al millor de tres i en les primeres entrades va ser un mal de cap pels jugadors dirigits per Díaz. Navarra va poder anotar fins a 5 carreres en una primera entrada per oblidar, pero els catalans que jugaven sempre davant del seu públic, es van unir per fer l'heròica i aconseguir anotar varies carrres, fins a superar l'únic equip amb possibilitats de fer hombra als locals.
Manuel Díaz, va ser l'encarregat de parar els bats navarresos i a més ell mateix va conectar fins a 3 imparables. Baeza, Urbina, Martínez i Bedia, van impulsar les carreres i el conjunt defensiu va ser l'encarregat de mantenir la victòria. Amb aquest resultat nomès faltaba un partit de play off per alçar el títol.

CATALUNYA 13 - 3 NAVARRA

Partit per l'història. Catalunya campiona amb una victòria clara que reflexa la superioritat d'un equip format per un futur prometedor. Els 11 hits dels catalans, amb García, Bedia i Urbina com a màxims exponents de la bateria, van ajudar al llançador que finalment aconseguiría l'MVP, Urbina a poder finalitzar el torneig amb un partit ràpid i vistós.

L'equip tècnic que ha estat al front de la selecció i que des d'aquest escrit volem agraïr la seva dedicació, ha esta: Candelario Díaz, José Romero, Frank Salas, Fernando Rodríguez, Marc Carrillo i Lorena Domínguez.

Jugadors: M.Ibáñez, Y.Pérez, A.Guillén, R.Bernet, Y.Despaigne, A.Orgilles, D.Martínez, M.Baeza, A.García, A.Hernández, J.Rodríguez, M.Juaneda, U.Urbina, Ll.bedia i M.Díaz.



A TOTS ELS JUGADORS QUE HAN PARTICIPAT I QUE HAN ACONSEGUIT AQUEST TRIOMF, MOLTES GRÀCIES I ENHORABONA!


Josep Ballester i Sarabia
President de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol

No hay comentarios: