domingo, 28 de septiembre de 2008

ELS CATALANS, ELS MILLORS AMB DIFERÈNCIA ALS CAMPIONATS D'ESPANYA JUVENILS

Recital de beisbol dels equips catalans, que demostren una vegada més que Catalunya és la millor potència d'aquest esport.

SANT BOI CAMPIÓ DE LA SÈRIE B, VILADECANS DIGNE FINALISTA I GAVÀ DEBUT AMB BON SABOR
L'equip més triomfador ha estat el Sant Boi, que ha vençut a la final catalana contra un Viladecans lluitador. Els jugadors dirigits per Aguado i Carrillo, han estat a l'altura del que s'esperava i amb un equip molt jove ha obtingut el tercer títol nacional d'aquest 2008 pel club santboià. Encara els hi queda disputar la Copa del Rei sènior, la propera setmana on hi paritipa com a favorit i al Campionat d'Espanya Aleví a Múrcia, on podría fer història havent obtingut ja, els d'Infantil (Sopelana), Cadet (Pamplona) i Juvenil (Catalunya). Cal destacar l'aportació del finalment millora batador del torneig i jugador de la Selecció Catalana Cadet, Joseph Rodríguez i del jugador de la Blume i Internacional, Daniel Matías que s'ha alçat amb el Jugador Més Valuós (MVP).

Per part del Viladecans cal destacar l'esforç de l'equip per arribar a la final i aconseguir un subcampionat amb molt bones sensacions. El jugador que ha obtingut el premi al Milllor Llançador, ha estat Miquel Luengo. El conjunt català ha arribat a la final amb un equip que té un bon futur i que de ben segur aviat seran peces clau del conjunt de la Lliga Nacional.

Per últim la participació del Gavà, ha estat molt digne i en el seu primer any de debut el club ha fet un esforç impressionant per poder estar a l'altura i a més s'ha anotat dues victòries i mai ha donat cap partit per perdut. El manager Sevilla ha fet servir a tot un planter que apunta alt en un futur molt pròxim.

LA SÈRIE A MARXA A TENERIFE I ELS CONJUNTS CATALANS PUJEN AL PODI
En la sèrie A, l'equip de l'Hèrcules de l'Hospitalet, ha estat el conjunt català més en forma i capaç d'arribar a una final, que clarament ha anat mans del sempre poderós Marlins de Tenerife, equip que ha demostrat el més alt nivell tant en conjunt, com en individualitats. Per part dels hospitalencs, cal destacar del també jugador de la Blume i Internacional, Óscar Jiménez, que s'ha endut el MVP, demostrant que està en el seu millor any, desprès de ser campió d'Europa Sots-21, a on ell va ser l'encarregat de llançar la final davant d'Itàlia. Els jugadors de Candelario Díaz, han demostrat en tot moment ser un equip guanyador i malgrat no alçar la copa de campió, l'equip ha fet un campionat d'alt nivell.

El FC Barcelona, ha pujat al podi guanyant a l'Arga de Burlada en l'enfrontament pel 3r lloc. Els jugadors d'Aldo Tarife, han estat un conjunt sòlid i lluitador i s'han sobreposat al partit de semifinals contra l'Hèrcules, partit que sempre quedarà per l'història del beisbol.

Enhorabona a tots els equips i agraïr la col·laboració dels clubs, en un cap de setmana que no ha estat fàcil, donades les inclemències meterològiques i que tots els responsables dels camps han treballat fins a altes hores, per fer que tot hagi finalitzat en dos grans campionats...i 36 partits disputats en 5 camps.

No hay comentarios: