domingo, 5 de octubre de 2008

EL CBS GAVÀ, CAMPIÓ D'ESPANYA INFANTIL SOFTBOL

Triomf important de l'equip dirigit per Corona i Sevilla. L'equip format a principis d'any i que participa al Campionat de Catalunya per primera vegada, finalitza el campionat invicte amb 5 victòries, deixant clar que les noies del club tenen un futur prometedor i que el treball del club per formar jugadores és un dels objectius per que el CBS Gavà torni a ser un club gran tant de Beisbol, com de Softbol.

De totes les jugadores i jugadors, cal destacar a Gabriela Benedito, que en l'apartat de premis individuals, s'ha endut l'MVP de l'equip i Paul Feliu que s'ha endut l'MVP de tot el campionat. L'altre jugador destacat, que s'ha endut el Millor Batador, ha estat Javier Sánchez de l'equip valencià Antorcha.
En el lliurament de premis han estat presents les autoritats de l'Ajuntament de Gavà, l'Alcalde, el Sr. Joaquim Balsera, el Regidor d'Esports Jordi Jiménez, el President de la RFEBS, Sr. Juli Pernas i el President de la FCBS, Sr. Josep Ballester.

Els altres dos equips catalans, el Projecte Softball i el CB Viladecans, han finalitzat 5è i 6è, respectivament, Francina Manresa i Elisa García, han estat les jugadores més destacades dels dos equips.

CLASSIFICACIÓ FINAL
1. CBS GAVÀ
2. Antorcha (Valencia)
3. Coinasa Cambre (Galicia)
4. Dridma Rivas (Madrid)
5. Projecte Softball
6. CB Viladecans

No hay comentarios: