jueves, 30 de octubre de 2008

ELS PHILLIES DE FILADÈLFIA CAMPIONS DE LES WORLD SÈRIES

L'equip de Filadèlfia campió de las World Series 2008
Es van esperar 46 hores, però els Phillies de Filadèlfia va liquidar per 4 a 3 als Rays de Tampa Bay en un minipartit de tres entrades, per consagrar-se campions de la Serie Mundial per segona vegada en la seva història.
Finalment es van necessitar 5 partits, amb un avantatge de 4 a 1, en un 5è partit que es recordarà per la suspensió del mateix fins a la 6º entrada del partit del dilluns amb un marcador de 2 a 2.
En una història de 126 anys de la franquicia aquest es el segon anell que aconsegueixen desprès del de l'any 1980. La ciutat de Filadèlfia no tenia una equip campió de les lligues professionals des de l'any 1983, quan l'equip de Bàsquet dels 76ers va fer-se amb el títol de la NBA.

La ciudad de Filadelfia no tiene a un equipo campeón en las ligas profesionales desde el título de los 76ers en la NBA en 1983.
Cole Hamels, el llançador esquerrà dels Phillies, que amb tansols 25 anys va ser nombrat MVP, desprès de fer uns números impresionants des del montícle, amb un rècord en les sèries finals de 4 partits guanyats i ningún perdut i una ERA de 1.80. Ja va ser nombrat MVP de la Lliga Nacional i amb aquest trofeu fa doblet, en un any històric en la seva vida.






Dioner i Dewis Navarro
Cal destacar per part de l'equip de Tampa Bay, l'actuació tota la temporada de Dioner Navarro, el catcher dels subcampions, que és el germà del catcher dels Marlins de Tenerife i Internacional Absolut, Dewis Navarro, un dels millors jugadors de la Lliga Nacional Espanyola i que de ben segur està molt orgullós de que el seu germà menor hagi arribat tant alt i a més aconseguint uns números molt bons.







No hay comentarios: