lunes, 27 de octubre de 2008

RESUM DEL CAP DE SETMANA

Cap de setmana emocionant, amb campions de les categories Juvenil Beisbol: CBS HÈRCULES L'H, Open Softbol: PROJECTE SOFTBALL i Infantil Beisbol: CBS SANT BOI

4a TROBADA ALEVÍ 2008

A més al matí del dissabte es va celebrar al camp de Sant Boi, la Trobada Aleví 2008, amb la participació de 100 jugadors/es de les categoríes inferiors més petites dels clubs catalans, repartits de la següent manera:
CBS Sant Boi: 46 nen/es
Ampa Vicenç Ferro: 14 nens/es
FC Barcelona: 12 nens/es
CB Viladecans: 9 nens/es
Ampa Doctor Trueta: 9 nens/es
Projecte Softball: 6 nenes
CBS Gavà: 4 nens/es

A tots ella agrïr la seva assistència i la col·laboració dels monitors/es de tots els clubs, que van estar al costat d'ells en tot moment, fent d'aquesta activitat una gran festa, amb partits de les modalitats de Pitcher, Màquina de llançar, Entrenador llançant la bola i amb Batting tee, a més de les activitats pels més petits amb el túnel de bateig inflable.

Des d'aquest escrit volem agraïr al CBS Sant Boi la seva col·laboració en l'organització d'aquesta activitat.



PLAY OFF INFANTIL BEISBOL
Sant Boi fa doblet amb el Campionat de Catalunya i el d'Espanya.

El campionat més disputat del cap de setmana que va necessitar dels tres partits per desfer el desempat que hi havia desprès que l'equip dirigit per Josep Juaneda Jr. s'imposès en el primer partit celebrat al camp de Sant Boi amb el resultat de 18 a 5, clarament a favor dels culès, que demostraven tot el seu poder ofensiu (14 hits) i ancaraven de forma contundent el campionat.

Canvi de paper el diumenge al matí, a on els deixebles de Joaquim "Kuki"Carrillo, van protagonitzar un partit perfecte amb un resultat a favor de 5 a 4, partit clarament dominat pels llançadors, la rotació de l'equip santboià, va ser la clau de l'èxit i de forçar el tercer i definitiu partit.

El tercer i definitiu, no va tenir més història i els del Baix Llobregat van obtenir un triomf clar amb un resultat final de 15 a 4 i així poder alçar el títol del Campionat de Catalunya 2008 i obtenir un doblet hitòric amb aquest i el triomf al Campionat d'Espanya del mes de juny a Sopelana.



PLAY OFF OPEN SOFTBOL

El Projecte Softball continua amb l'hegemonia del softbol català en aquesta categoria. Desprès d'aconseguir el Campionat d'Espanya Cadet, ara es desfà de l'Hèrcules sense necessitar el tercer partit i invicte en tot el campionat. En el partit del dissabte les noies dirigides per Ana Menéndez, van treure el millor softbol, per obtenir un triomf clar i deixar que el partit del diumenge a Can Torelló fos el definitiu per revalidar títol i alçar una vegada més aquest campionat.
El diumenge es va repetir l'història i les noies d'Hospitalet dirigides per Beatriz Parejo no van poder rectificar i d'aquesta manera el Projecte es proclamava Campió de Catalunya 2008 amb 15 partits d'imbativilitat.

PLAY OFF JUVENIL BEISBOL

L'Hèrcules L'H, es reafirma com a millor equip juvenil 2008.

Aquest play off es va decidir en dos partits i el Sant Boi no va poder fer res davant del sots-campió d'Espanya. Tot i que l'equip del Baix Llobregat va ser campió de la sèrie B, el nivell dels jugadors de Candelario Díaz va ser superior i els errors de l'equip d'Àngel Aguado van permetre als hospitalencs poder alçar-se amb el títol.
En el primer partit disputat al camp de Sant Boi, els jugadors de l'Hèrcules van donar un cop d'efecte i van deixar els blanc-i-blaus sense opcions de resposta gràcies a una ofensiva molt bona. En el segon i definitiu a casa dels hospitalencs, els llançadors van dominar el partit i els locals es van endur una victòria molt ajustada per 4 a 1 digne del nivell d'aquests dos equips.

PROPERS PLAY OFF
La propera setmana es disputarà el Play Off Cadet de Beisbol, entre els equips del FC Barcelona, dirigits per Fernando Rodríguez i l'equip del Sant Boi de Frank Salas.

El Play Off Sènior Primera Divisió, ja té finalistes, el CBS Hèrcules L'H ja fa dues setmanes que va classificar i ells mateixos es van encarregar de deixar fora de la segona plaça al Sant Boi i deixant matemàticament al FC Barcelona en la classificació directe. S'espera que el duel entre l'equip de Candelario Díaz i Jorge Miranda, sigui un emocionant final d'una cateogria que aquest any ha estat molt disputada amb partits molt justos, emocionants i amb interès fins al final.

No hay comentarios: