miércoles, 1 de julio de 2009

CAMPIONATS D'ESPANYA JUVENILS 2009

Aquest cap de setmana es disputen els dos campionats d'espanya de categoria juvenil de beisbol i de softbol. La participació d'equips catalans, torna a ser una de les més importants i en tots dos campionats hi ha una gran expectació per veure el resultat final.

SOFTBOL JUVENIL (Del 3 al 5 de julio en Orio, Guipúzcoa)

PROJECTE SOFTBALL GAVANENC
En el Campionat de Softbol, les clares favorites, tornen a ser les jugadores del Club Projecte Softball de Gavà, doncs any a any han demostrat tenir una cantera que compta amb un gran futur i les possibilitats d'alçar el títol depenen d'elles mateixes. El grup sembla que a priori no serà cap dificultat per arribar als creuaments. Amara d'Eurkadi el divendres a les 18.30h i OBB el dissabte a les 11.30h, son els escolls d'inici. La quantitat de jugadores internacionals son gairebé la totalitat del Line Up

HÈRCULES L'HOSPITALET
L'equip d'Hospitalet, liderat pel tècnic Fernando Lance, té a priori possibilitats d'estar entre les primeres de la classificació final. Els equips amb qui haurà de fer el primer pas serà el proper divendres dia 3 contra el Dridma de Madrid (16h) i dissabte dia 4 abans dels creuaments contra
Ordizia Euskadi (9h.) i Atl San Sebastián (11.30h)

BEISBOL JUVENIL (Del 1 al 4 de julio en Navarra)
CB VILADECANS (1r de la LLiga regular del Campionat de Catalunya 2009)
El juvenil dirigit pel veterà Josep Segura, té una plantilla curta però que compta amb dos internacionals com son el primera base Cano i Segura. Els llançadors Despaigne, Luengo i Domínguez, serna claus a l'hora d'obtenir bons resultats. El primer partit disputat contra el Halcones de Vigo ha estat un triomf important, amb un resultat final de 7 a 3 i en le que els catalans han deixat clara la seva superioritat davant un equip gallec que era una incògnita.

CBS HÈRCULES L'HOSPITALET (2n de la LLiga regular del Campionat de Catalunya 2009)
L'equip hospitalenc aporta una plantilla amb molts jugadors llatins, amb una gran experiència, doncs l'any passat ja van quedar segons en aquesta campionat i sembla que repeteixen line-up. L'internacional Sots-21, Jiménez i l'aporació de Grullón i Pérez son bàsiques en un equip que destaca per la bateria a l'atac. Candelario Díaz serà el responsable d'intentar repetir la feina feta la passada temporada.

FC BARCELONA (3r de la LLiga regular del Campionat de Catalunya 2009)
Una vegada més l'equip blaugrana compta amb un amplia plantilla, molt reforçada pels cadets que la passada setmana es van proclamar campions de la cateogria. La combinació entre jugadors catalans i estrangers es la clau d'un equip jove i dirigit per Fernando Rodriguez. En aquest equip la clau son els pitchers: els esquerrans Gimeno i Asensio i els dretans Mayers, Díaz, Juaneda i Bedia. El primer partit disputat aquesta migdia ha estat un tràmit contra el Spiaggia de Gandía a qui han guanyat peru n contundent 23 a 0.

CBS SANT BOI (4t de la LLiga regular del Campionat de Catalunya 2009)
Els santboians seran segur un dels equips que haurà de lluitar de valent per estar la capdavant de la classificació, doncs aquest any no han estat gaire acertats durant el campionat de catalunya, però la plantilla segueix sent molt equilibrada, doncs també compten amb jugadors internacionals. Matias, Oliveira i Pérez son els llançadors amb més experiència.

No hay comentarios: