jueves, 19 de noviembre de 2009

Entrevista a Jugadors catalans que juguen fora de Catalunya (1)



PAU SANCHO GONZÁLEZ

Club: HILLICATS (Rogers State University)

Ciutat: CLAREMORE

Estat: OKLAHOMA

Curs / Carrera: JUNIOR 3r / SPORTS MANAGMENT


Com has aconseguit arribar als Estats Units? A través d’un entrenador que vaig tenir, em va parlar de la possibilitat de venir a aquesta universitat i em va posar amb contacte amb l’entrenador i aquí estic.

Com es la teva vida a la Universitat? La vida diària ara mateix és força tranquila ja que no podem entrenar ni jugar tot l’equip junt, son normes de la lliga, així que vaig a classe pels matins de 8 a 12, desprès anem a batejar per grups i a les tres de la tarda tenim gimnàs fins las cinc, menys els divendres que anem al gimnàs a les sis del matí abans d’anar a classe.
Que destacaries de la vida americana? La dedicació i passió que li posen a les coses, la importància de tenir cotxe per poder anar a qualsevol lloc, l'amabilitat de la gent allà on vagis i les quantitats indecents de menjar que posen a tots els restaurants.
Saps que hi ha catalans que ja han passat per la teva experiència, Juan García Pagan va aconseguir una beca de 4 anys a San Diego, Xavier Civit Forner (Montreal Expos) i Manu Olivera Cavero(Florida Marlins) un contracte professional, tots ells desprès han estat jugadors internacionals i importants a la lliga catalana i espanyola, creus que podràs arribar algun dia al seu nivell? Un sempre mira d’aspirar al màxim i tots ells són molt bons referents, tant a nivell esportiu com humà, jo m’esforço al màxim per poder arribar al seu nivell i qui sap si superar-lo algun dia.
Creus que tens possibilitats d’estar a l’equip que jugarà la propera Lliga? Des del primer dia l’equip ha estat pràcticament tancat, és a dir que els que estavem el primer dia som els que estem a l’ equip, així que crec que si que hi estaré.
Explica’ns com veus l’equip i que es el que t’ha impactat més dels entrenaments i partits que has fet fins ara? L’equip està molt bé, sens dubte és dels millors equips en els que he jugat, hi ha molt bons jugadors, la veritat és que no hi ha cap posició en la que hi hagi un forat, està molt complert i el grup d’entrenadors també és molt bo. Hi ha moltes expectatives posades en l’equip aquest any així que espero que les complim. El que més em va impactar va ser la primera setmana quan només vam fer condició física i m'havia d'aixecar a les cinc del matí per anar a correr durant dues hores, va ser dur, després els entrenaments ja van ser més tranquils, intensos però bé.
Hi ha algun fora de sèrie al teu equip? Hi ha uns quants jugadors que estan a un nivell molt alt, el primera base va batejar 21 homeruns l’any passat, tenim un shortstop dominicà i un centerfield també molt bons. Els llançadors estan molt bé, tot i que un que estava llançant a 98mph l’han operat del braç i no podrà jugar aquesta temporada.
Creus que compten amb tu per estar al Line Up? Doncs espero que sí, durant la pretemporada he estat jugant d’inici a la segona base i espero que segueixi igual durant la temporada regular.
Consideres que el teu nivell beisbolístic ha millorat en el temps que portes a EEUU? Crec que el que ha millorat molt és la condició física tot i que el nivell beisbolísitc també.
Qué trobes a faltar Catalunya? Sobretot el menjar de casa i els amics.
Si tornes, amb quin equip de la Lliga Nacional tens previst jugar? Ara per ara no ho sé, ja no estic vinculat amb el barça, així que de moment no sé que és el que faré.

No hay comentarios: