miércoles, 2 de diciembre de 2009

DESPAIGNE TORNA A SANT BOI I COMENÇA EL MOVIMENT A LES BANQUETES

Sembla que arranca ja el moviment de jugadors de la Lliga Nacional de Beisbol. Abans de finalitzar l'any ja hi ha moviments importants en equips catalans.
El Sant Boi i el FC Barcelona, ja han mogut peça, els primers han reestructurat la base tècnica donant la batuta de l'equip sènior a Francisco Despaigne, que ja havia estat al club durant l'inici de la década i que torna desprès d'unes temporades al front del Viladecans. Sembla que la bona feina feta al club històric per part del manager cubà ha fet repensar la directiva del CBS Sant Boi. Amb ell, també s'incorporen dos dels millors jugadors de la passada lliga, Daniel Martínez (Outfield) i José Luis Salzar (Catcher) ara exjugadors de l'actual campió el Marlins de Tenerife, sembla que la presència de l'equip a europa serà clau per formar un equip que en els últims anys ha estat sempre al capdavant de la classificació, pero mai ha estat tan regular com per alçar el títol. Sembla inminent la baixa de Milko Jaramillo i queden pendents Rivas i Cruz.

Els culés, sembla que ja van fer els deures i els fitxatges d'Óscar Angulo (Infield) i Delio Martínez (Pitcher), tots dos procedents del Viladecans i que deixen fora de l'equip als veterans Homer Baez i Juan Salazar. A més, sembla que Óscar Jiménez, el jove llançador de l'Hèrcules L'Hospitalet, serà la novetat més esperada. Les baixes confirmades a més dels dos veneçolans se'ls hi afegeix Jorge Mikeleiz qui deixa de jugar però continuarà vinculat al club.

Notícia provinent de Mister-baseball: Clic aquí per veure la noticia (Sant Boi i FC Barcelona))
Noticia provinent de Mister-baseball: Clic aquí per veure la noticia (FC Barcelona

Fins al moment son totes les novetats i en propers escrits esperem poder aportar més informació

No hay comentarios: