lunes, 22 de marzo de 2010

3 JUGADORS DEL FC BARCELONA A L'ACADÈMIA DE LA RFEBS I DELS ATLANTA BRAVES


Marlon Baeza, Ugueth Urbina i Manuel Díaz
La Direcció Tècnica de la RFEBS ens informa que tres jugadors del FC Barcelona, Marlon Baeza, Manuel Díaz i Ugueth Urbina, participaran a les activitats programades per a joves talents que la mateixa federació amb un conveni amb l'organització americana dels Atlanta Braves té a terres canàries. Aquests jugadors, que actualment militen a les categories inferiors del club blaugrana, ja fa una anys que destaquen per la seva polivalència i una tècnica digna de mencionar.

Baeza es la primera vegada que entra en una llista de convocats per la RFEBS, ja va ser present en diverses seleccions catalanes i gràcies a la seva posició d'utility ha demostrat estar a l'alçada allà on els tècnics del club l'han alineat.

Díaz, ja ha estat a l'academia per tant la seva experiència l'ajuda a saber que ha de fer en cada moment i el que exigeix estar entre els millors prospectes de la seva edat. Manuel, va formar part de la Selecció Espanyola Cadet que va jugar el passat 2008 el mundialito a Itàlia, essent el llançador amb més entrades jugades i guanyant un partit contra Itàlia. Ara, dos anys desprès destaca pel seu saber estar a la zona de l'infield i la seva destressa amb el bat, fins a dur-lo a debutar amb l'equip de la Lliga Nacional aquest 2010.

Urbina, va estar molts anys al Sant Boi, fins ara fa dues temporades on el FC Barcelona es va fer amb els seus serveis. Ha demostrat ser un dels millors de la seva categoria, amb un gran caràcter i un saber estar digne de menció. Ugueth, va participar l'any passat a l'academia de la MLB a Europa a on va ser un dels més destacats.

No hay comentarios: