lunes, 15 de noviembre de 2010

CAP DE SETMANA DE CAMPIONS

Aquest cap de setmana s'han disputat diverses finals amb partits de bon nivell i que posen fi algunes categories en la temporada 2010.

COPA CATALUNYA ALEVÍ BEISBOL
Sant Boi Pitus campió indiscutible fent el doblet de Lliga i Copa. L'equip d'Andres Baños ha estat clarament superior a tots els rivals i finalitza un 2010 amb una gran victòria a la final de la Copa Catalunya contra el Gavà, que ha estat l'únic rival que ha plantat cara en les dues competicions.
L'equip santboià va alçar el títol desprès de vèncer a la semifinal per un clar 3 a 9 contra el Viladecans. L'altre semifinal va ser digne de menció entre el Barça i el Gavà amb un resultat de 11 a 12 a favor dels interessos dels gavanencs. Amb el passaport per a la final es van presentar els Pitus i el Gavà però el resultat de l'últim partit de temporada va caure a favor dels locals per un contundent 16 a 5. Així doncs, finalitza aquesta categoria que com sempre ha estat a l'altura de l'eseperat amb una gran feina feta per clubs, entrenadors, delegats i pares.
FOTOS WEB SANT BOI

COPA CATALUNYA ROOKIE SOFTBOL
El Club Softbol Viladecans es proclama campió vencent al Projecte per un resultat ajustat de 10 a 9. L'equip gavanenc venia de jugar el partir previ contra el Sant Boi a qui va vèncer per un clar 12 a 0 deixant als vigents campions sense poder arribar a la final. Així s'arribava a la final amb un Viladecans que ja havia obtingut el passaport gràcies a liderar el campionat sense conèixer la derrota i enfront d'un equip molt lluitador com va ser el Projecte, el resultat final no deixa dubtes de que les noies dirigides per Miriam Alcazar van haver de lluitar fins l'últim out per alçar la Copa de campiones. Cal dir que fins a la 5ª entrada les locals anaven perdent per un clar 5 a 9 però finalment van poder aprofitar algunes errades de les gavanenques per ramuntar fins al resultat final.
FOTOS DE DIEGO LÁZARO

El proper diumenge aquests equips juntament amb la categoria Mini estaran presents al "I Torneig Softbol Sala Indoor de Catalunya" que es celebrarà al Poliesportiu La Parellada de Sant Boi.
S'espera una gran afluència de jugadores i familiars a un torneig amb un format diferent que alguns clubs catalans ja han organitzat i que la FCBS espera que sigui la gran festa final de la temporada del Softbol 2010. Al finalitzar el torneig i concursos de llançament, habilitat i home runs es procedirà a l'entrega dels premis de la temporada:
Campionat de Catalunya Mini Softbol: CBS Gavà
Copa Catalunya Mini Softbol: CBS Gavà
Campionat de Catalunya Rookie Softbol: CBS Sant Boi
Copa Catalunya Rookie Softbol: CS Viladecans
Campionat de Catalunya Sènior 1ª: Projecte Softball
Campionat de Catalunya Sènior DH: CS Viladecans


COPA CATALUNYA CADET BEISBOL
Desprès de jugar-se la final entre el Sant Boi i el FC Barcelona, el partit està sota protesta i a falta de resolució per part del Jutge Únic de Competició de la FCBS. El partit va finalitzar amb un resultat a favor del club blaugrana per 8 a 7.
Abans d'aquest partit les semifinals van ser molt renyides amb els següents resultat: FC Barcelona 12 - Hèrcules 10 i Sant Boi 9 - Viladecans 4.

PLAY OFF CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR 1ª DIVISIÓ BEISBOL
L'Hèrcules L'Hospitalet reedita el títol de Campió de Catalunya desprès de desfer-se del FC Barcelona per un total global a l'eliminatoria de 2 a 0 amb els resultats següents:
Hèrcules 5 - 0 FC Barcelona
FC Barcelona 4 - 6 Hèrcules
Així s'arriba al final d'aquest campionat on cap dels equips partia com a favorit i que es va resoldre aquest cap de setmana al municipal de montjuic amb dos partits dominats clarament pels llançadors. En el primer es van presentar Villegas per part dels interessos blaugranes com a llançador obridor i Balboa recent fitxatge de l'equip culé per la Lliga Nacional 2011 pels interessos del seu club d'origen l'Hèrcules L'H. La superioritat amb els llançament de Balboa van ser evidents i va blanquejar els batedors blaugrana, la ofensiva dels hospitalencs va saber aprofitar els bons moments per crear carreres i així deixar sentenciat el dissabte a l'espera del segon i decissiu partit.
Els de Candelario Díaz es van presentar diumenge amb un planteig molt semblant amb Wilmer Martínez a la goma enfrontant-se al blaugrana encarregat d'obrir el partit, Jonatan García. La balança va decantar-se cap als interessos dels hospitalencs a l'entrada número 10 on van arribar empatats a 3 carreres i amb el nou format del "tie break", els vigents campions van poder optimitzar les seves possibilitat i fer 3 carreres més que serien impossibles de superar per l'equip dirigit per Josep Juaneda Jr. Cal dir que l'equip blaugrana va tenir fins a 7 errors i que de les 6 carreres permeses nomès una va ser carrera neta.

Amb aquests resultats finalitza la Lliga Sènior 1ª Divisió i en 15 dies caldrà veure les possibilitats d'aquests equips en el format Copa Catalunya amb els següents partits:
HÈRCULES L'H vs SANT BOI 1ª
FC BARCELONA vs VILADECANS

No hay comentarios: