lunes, 31 de enero de 2011

ESPANYA JUGARÀ EL CLASSIFICATORI EUROPEU ABSOLUT A BARCELONA

El proper mes de juliol (25 al 31) es disputarà a Barcelona el Torneig Classificatori per l'Eurobaseball 2012. Espanya que l'haurà de disputar donat que a l'últim europeu va quedar en novena posició, ho farà contra les desconegudes, Finlandia, Irlanda, Suïssa i Hungria.

Els equips nacionals:
FINLANDIA: La lliga del pais sembla que es d'un nivell poc elevat, amb 6 equips i un total de 16 partits en total que es juguen sota la problemàtica del clima. L'equip que representa el pais en competicions europees de clubs ha estat en els últims anys el Expoo Espos equip que ha guanyat el campionat finès en els últims 7 anys, sense anar gaire lluny la temporada passada aquest equip es va proclamar campió amb un Play Off en el que el segon i tercer partit no es van disputar per forfait de l'altre finalista el Helsinki. La participació de l'equip nacional ha estat sempre de segona divisió sense obtenir cap resultat important.
Web de la Federació: http://www.baseball.fi/

IRLANDA: La lliga es de 4 equips i juguen un total de 15 a 20 partits, sembla que en els últims temps han treballat des de la Federació Irlandesa per poder estar representats a nivell internacional amb un equip amb cara i ulls, farà falta veure si tot el que es veu publicat al seu web es real: http://www.baseballireland.com/national_team.htm

SUÏSSA: Lliga de 8 equips, juguen un total de 24 partits amb l'equip campió en les 3 últimes temporades el Therwil Flyers. Sembla que l'organització federativa i de nivell esportiu pot ser la més semblant al beisbol actual. Sense anar gaire lluny l'equip dels Cardinals han fitxat per aquesta temporada 2011 un llançador veneçolà Eduardo Villacis exjugador de les Lligues Americanes, per tant això vol dir que els equips es preparen cada vegada més i tenen jugadors exprofessionals. També estrenaran Manager a aquest classificatori.
Web de la Federació: http://www.swiss-baseball.ch/?lang=en

HUNGRIA: Una incògnita doncs no es pot veure gaire moviment esportiu, tot i que tenen un equip nacional que disputa partits de preparació entre els països del centre i de l'est d'europa.
Web de la Federació: http://baseball.hu/en/

No hay comentarios: