lunes, 29 de noviembre de 2010

HÈRCULES L'H FA EL DOBLET I ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA COPA SÈNIOR 1ª

Ahir diumenge es va disputar la final de la Copa Catalunya Sènior 1ª Divisió 2010. Els equips que van arribar a la final van ser el FC Barcelona que es va desfer per un contundent 8 a 1 al Viladecans i l'Hèrcules qui va derrotar també al Sant Boi per un 10 a 5.
La final doncs va ser la repetició de la final de la Lliga amb les mateixos protagonistes però en aquesta ocasió es va jugar al Municipal de l'Hospitalet. En tot moment els deixebles de Josep Juaneda Jr. van estar a l'altura i sempre van anar davant en el marcador, però la seva rotació de llançadors no va poder acabar un partit que a l'obrir-se la novena entrada era a favor dels seus interessos per un 10 a 6 que semblava insalvable, però llavors la novena local amb Candelario Díaz va ser capaç de ramuntar i capgirar el partit amb 5 carreres i deixar el partit amb un 10 a 11 gràcies a l'experiència dels ja veterans hospitalencs i la bona feina del relleu Adrià Giménez. Amb aquest títol l'Hèrcules reedita el doblet, ja aconseguit la temporada 2009 amb Lliga i Copa.
Desprès d'aquests partits les competicions catalanes finalitzen en aquest 2010, que ha estat ple de bons moments i en el que un any més destaca la gran i llarga temporada dels equips catalans.

No hay comentarios: