miércoles, 15 de diciembre de 2010

ÚLTIMES NOTÍCIES ABANS DE FINAL D'ANY

TORNEIG DE NADAL INDOOR DEL PROJECTE
El Viladecans es va proclamar la passada setmana vencedor del 8è Torneig de Nadal, davant un Gavà molt lluitador. Bon torneig tant en organització com en participació, que en aquesta edició han estat 10 equips tots ells catalans. A l'entrega de trofeus hi van assitir el Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Gavà, Sr.Víctor Carnero, el President del CB Viladecans, Sr.Julio Cano, Representant del CBS Sant Boi, Sra.Rosa Viñuales, Delegat de la Secció del FC Barcelona, Sr.Josep Juaneda, President del CBS Gavà, Sr.Ignasi Badiola i Irene Peña com a Vicepresidenta de la FCBS.
Fotos (Ferran Guillén)

La classificació final va ser la següent:
1er. CLASSIFICAT I CAMPIÓ C.B.VILADECANS GROC / TROFEU BAHAUS
2n. CLASSIFICAT I SOTS CAMPIÓ C.B.S. GAVA
3er. CLASSIFICAT F.C. BARCELONA
4t CLASSIFICAT C.B.S. SANT BOI INFANTIL
5è CLASSIFICAT C.B.S. SANT BOI SOFTBOL
6è CLASSIFICAT C.B. VILADECANS NEGRE
7è CLASSIFICAT C.B. SANT BOI 2000
8è CLASSIFICAT PROJECTE SOFTBALL GAVANENC
9è CLASSIFICAT C.B.S. SANT BOI 2001
10è CLASSIFICAT PROJECTE SOFTBALL "AMPA'S"

Premis individuals
MILLOR BATEJADOR-RA DEL TORNEIG LAIA IBAÑEZ (C.B.S. GAVA)
JUGADOR/A MVP DEL TORNEIG ROGER PORCAR (C.B.VILADECANS) TROFEU KAUAI
TROFEU "FAIR PLAY" PROJECTE SOFTBALL "AMPA'S" TROFEU ANDRES IBORRA

CLÍNIC DE BEISBOL A MANRESA
Èxit en el clínic de Beisbol realitzat a Manresa pels tècnics de la FCBS. Els clubs del nord de Catalunya BC Manresa i Vic-Bat van rebre al grup tècnic per compartir quatre hores de beisbol "pur". La bona participació amb 42 nens i nenes i la predisposició d'ambdòs clubs fan que es pensi ja en la segons edició d'aquests tipus de clínics per a joves jugadors. Carles Fernández directiu del BC Manresa i coorganitzador de l'activitat ha resumit que "cal seguir amb un treball de base per aconseguir que els jugadors d'aquestes dues ciutats puguin veure més enllà i tinguin alguna possibilitat d'entrar algun dia a alguna selecció catalana i representar uns clubs amb una certa antiguitat".
De cara al 2011, es farà un treballa amb alguns jugadors seleccionats (entre 5 i 10) per a la seva supervisió i seguiment des de la capital del Bages, per a la millora de la tècnica centrada en els llançadors i receptors.
Fotos del Clínic

CAMP DE BEISBOL I SOFTBOL DE CAN TORELLÓ

Les obres de les instal·lacions van a un ritme important i sembla que s'acompliran els terminis per abans de finals d'any. L'Ajuntament de Gavà ha fet una gran inversió apostant fort pel beisbol i el softbol, amb els dos clubs de la ciutat qui podran gaudir d'una instal·lació exemplar i de referència a Catalunya i Espanya gràcies a la seva dualitat amb el camp de beisbol amb gespa artificial excepte la zona de bases i montícle, amb nous dogouts, xarxes, grades, bull pen i marcador. El de softbol, serà considerat un dels millors d'Europa amb l'infield de terra i dogouts i bull pen nou i tancament perimetral mòvil.
Amb aquesta instal·lació, Gavà es posa al nivell de camps de primera categoria com Sant Boi, Viladecans i Montjuic.

LA LLIGA NACIONAL DE BEISBOL 2011 (Actualitat)
Els equips de Lliga Nacional preparen els seus últims fitxatges de cara al 2011, que amb la crisis econòmica ha deixat alguns pressuposots a l'aire i sense permetre fer moviments. Sembla que el FC Barcelona ha estat el més ràpid dels catalans amb 4 noves incorporacions (veure notícia) , tot i això l'equip blaugrana no ha fet cap fitxatge per ocupar la plaça de llançador estranger i s'espera a veure qui ho farà. El CB Viladecans busca repetir experiència amb el catcher Denny Niño però encara s'ha de confirmar, alhora que un nou llançador per ser l'encarregat d'obrir els partits de dissabte. El Sant Boi a aquestes alçades no ha fet públic cap alta, però sí la baixa important del seu manager Francisco Despaigne que es va fer públic a la web europea de Mister-Baseball i ara toca esperar novetats.
Els equips espanyols sembla que agafen rumbs diferents, es parla de que Marlins de Tenerife qui ha estat el gran triomfador en la última década no pot suportar les deutes i despeses i està a l'espera de veure com afronta la temporada amb la marxa de jugadors importants tantejats per altres equips d'Itàlia i d'arreu d'Espanya com Granados, Tavarez, Montiel, Nacar i Galván, José Flores el receptor ja ha marxat al nou Halcones de Vigo qui han estat també un dels equips més ràpids en lligar una bona novena amb el català Manolo García com a manager de l'equip, amb les incorporacions del llançador exinternacional Miguel Rizo (El Llano 2008) sancionat 2 anys, José Morales (Receptor de El Llano 2009), José Flores (Receptor de Marlins 2010) i Roberto Noriega (1ªBase/3ªBase El Llano 2009).
Astros de València confirmen la bona marxa desprès de passar anys a la cua de la Lliga i s'avancen a fitxar el llançador veterà Pedro Pablo Belmonte (Pitcher de FC Barcelona 2010), a més d'assegurar la renovació de les incorporacions de la tmeporada anterior Sandel Cuevas, Kevin Malone i Jordi Vallès.
San Inazio de Bilbao serà com sempre una incognita per a tot, mentrestant s'han assegurat la renovació del català Alberto Magallón.
Pamplona continuarà amb la filosofía de cantera amb la incorporació d'un llançador i sembla que aquest any aposten fort per un catcher que es rumoreja que sigui Rotsen Gil (Viladecans 2008)
Faltarà saber les incorporacions de Beisbol Navarra i del nou equip els Club Beisbol i Softbol Sevilla qui jugarà els seus partits com a local a la ciutat de Benamejí.

No hay comentarios: