domingo, 9 de marzo de 2008

EL BARÇA CAMPIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR DH '08

El Barça, revalida el títol del Campionat de Catalunya Sènior DH, per tercer any consecutiu.
L'equip dirigit per Aldo Tarife, conquista el títol davant de l'Hèrcules L'H, amb uns resultats de 9-0 en el partit del dissabte i 10-0 en el de diumenge. Els llançadors blaugrana (Jonathan García, Guillem Martí, Joan Mayoral, Homer Baez, Andoni Ortíz i Jordi Vallès), han estat la nota més positiva, que en els sis partits, nomès han permès sis carreres en contra i amb una defensa amb molts pocs errors. A la ofensiva, l'equip campió, s'ha destapat en els últims partits, amb més de 10 hits per partit, repartits entre tots els batadors.
Veure més informació a: www.bateando.com

Així finalitza el Campionat de Catalunya, que ha servit per preparar els equips abans de l'inici de la Lliga Nacional 2008, en la que hi participaran el Sant Boi, Viladecans i Barça. El CBS Hèrcules L'Hospitalet, participarà al Campionat de Catalunya 1a Divisió, amb l'etiqueta de favorit, ja que la columna vertebral de l'equip segueix sent la mateixa que en els últims anys.
Quan finalitzi el Pre-Olímpic de Taiwan, els equips catalans completaran els equips per disputar una Lliga Nacional, que es preveu molt interessant. El Sant Boi ha de rebre a J.Luis Riera (1a base), Marc Carrillo (3a base), José Cruz (Outield) i Yoel Hernández (Pitcher). El FC Barcelona espera a Miguel Mora (Catcher), Jorge Balboa i Remigio Leal (Pitchers) i l'americà Gil, que es preveu que arribi la setmana vinent, provinent de la Lliga Australiana. Per part del Viladecans, s'espera que arribi un jove llançador veneçolà, per així completar l'staff de llançadors.

No hay comentarios: