domingo, 9 de marzo de 2008

ESPANYA GUANYA EL SEU PRIMER PARTIT!

Espanya perd els dos primers partits contra Xina Teipei (13-3) i Alemanya (1-0) i guanya a Sud-Àfrica per un ajustat 2 a 1.
Xina Tiapei 13 - Espanya 3
ESPANYA PERD DAVANT DE 10.000 AFICIONATS
Estadístiques del Partit
L'equip de Molina sucumbeix, davant la superioritat dels taiwanesos, que amb uns 10.000 aficionats, demostraven el seu poder tan ofensiu com damunt del montícle. Olivera, aquesta vegada no va poder aguantar el bateig dels disciplinats batadors dels locals. Leal, Nuñez i Granados, no van poder evitar la diferència que a la setena entrada a era de deu carreres i per tant la finalització del partit. Espanya va fer fins a un total de 6 hits, nomès en la primer i sisena entrada es va poder intimidar els llançadors locals.

Foto IBAF: Partit Inaugural
Espanya 0 - Alemanya 1
UN HOME RUN DEIXA ESPANYA AMB POQUES POSSIBILITATS
Estadístiques del Partit
Decepció en l'enfrontament d'equips europeus. Alemanya, va tenir en el seu llançador esquerrà Enorbel Márquez (Millor llançador esquerrà de l'últim Eurobaseball de Barcelona), el jugador més destacat a la defensiva, amb les nou entrades llançades i deixant el marcador a zero carreres pels espanyols. A la ofensiva, el Home Run de Sascha Lutz en el vuité episodi sería definitiu al final de partit.


Foto IBAF: Marc Carrillo vs. Enorbel Márquez

Espanya 2 - Sud Àfrica 1

Estadístiques del Partit

PRIMER PARTIT GUANYATPartit disputat a l'Intercontinental Stadium. Els dos equips protagonitzen un partit molt disputat, amb Remigio Leal, com a llançador guanyador, pero amb un ofensiva una altra vegada poc acertada. Espanya ha anotat en la segona entrada i en la mateixa, els sudafricans, han empatat el partit. En la cinquena, una carrera produïda pels batadors més ràpids de l'equip espanyol (Daniel Martínez i Daniel Figueroa), sería definitiva per guanyar un partit que dóna esperances, a Espanya, per a optar a una de les tres places.

No hay comentarios: