domingo, 29 de junio de 2008

ELS CATALANS PRESENTS A TOTES LES FINALS

PLAY OFF LLIGA NACIONAL DE SOFTBOL

Durant aquest cap de setmana, diferents equips catalans tant de beisbol com de softbol, han viatjat per tot el territori espanyol, per aconseguir èxits en diferents categories. En Softbol, les noies sèniors de L'Hèrcules L'Hospitalet han arribat a València per disputar la tornada del Play Off de la Lliga Nacional. Les noies dirigides per Fernando Lance, hauran de lluitar molt per aconseguir un èxit molt difícil, ja que en els primers dos partits, els resultats van ser a favor de l'Antorcha de València, un equip molt reforçat i que no deixarà escapar l'oportunitat de ser campió i classificar directament per la propera competició europea.

ANTORCHA - HÈRCULES L'H
Valencia - 11.00h

CAMPIONAT D'ESPANYA CADET DE SOFTBOL

Aquest campionat d'espanya es celebra a Madrid i té un representant català, el Club Projecte Softball de Gavà. L'equip dirigit per Ana Menéndez, sembla encaminat per aconseguir un any més un títol estatal. Avui disputen la gran final enfront del Dridma Rivas de Madrid. Una vegada més les noies de Gavà, sembla que poden alçar-se amb el títol i endur-se'l cap a casa amb una magnífica actuació.
DRIDMA RIVAS - PROJECTE
Madrid
CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL DE BEISBOL
El Sant Boi i el Viladecans a la gran final, desprès de jugar una primera fase espectacular. Els equip que dirigeixen Kiki Carrillo (Sant Boi) i Andrés Sánchez (Viladecans), es troben a les portes d'una final molt emocionant i de ben segur oferiran un bon espectacle. L'altre equip català el FC Barcelona, va perdre ahir amb el Sant Boi i per tant jugarà el 3r i 4t lloc. La final es disputa a Sopelana (Euskadi), a les 11.30
SANT BOI - VILADECANS
Sopelana - 11.30

No hay comentarios: