domingo, 29 de junio de 2008

PROJECTE I SANT BOI DOS CAMPIONS D'ESPANYA

PROJECTE CAMPIÓ DEL CADET I SANT BOI CAMPIÓ DE L 'INFANTIL

Projecte 8 - 0 Dridma Rivas
Els dos equip son els grans protagonistes dels dos campionats de categories menors disputats a Madrid i Sopelana (Euskadi) respectivament, durant aquest cap de setmana. El Projecte Softball gavanenc, revalida títol i es consolida com a una de les millors canteres estatals del moment, les noies dirigides per Ana Menéndez, han aconseguit un important triomf davant de les sempre temibles jugadores del Dridma Rivas, el resultat final ha estat de 8-0 a favor de les catalanes.

Sant Boi 7 - 6 Viladecans
L'altre final disputada a terres del nord, enfrontaba a dos catalans, que fins a la final havien fet bons els pronòstics, demostrant que arreu de l'estat espanyol el nivell d'aquestes edats es una miqueta inferior al nivell català. El partit entre les deixebles de Kuki i Román, no han defraudat i han jugat una final per recordar, en la que el marcador reflexa la bona direcció, la bona disposició dels llançadors i dos equips amb notable bateig. Finalment els sanboians, s'han endut el primer campionat d'Espanya Infantil amb llançador. Segons alguns dels assitents, ha quedat clar que el nivell dels catalans ha estat molt superior al dels demès.
DES D'AQUEST ESCRIT, LA FCBS, VOL DONAR L'ENHORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS, TÈCNICS, DELEGATS I DIRECTIUS D'AMBDÓS CLUBS!
FELICITATS CAMPIONS

No hay comentarios: