jueves, 12 de junio de 2008

ELS MILLORS D’EUROPA A ESCENA A REGENSBURG

El proper dimecres 18 de juny, el FC Barcelona debutarà a la Copa d’Europa, que es celebra a Regensburg (Alemanya). L’equip català d’enfrontarà als millors equips europeus del moment i debutarà amb un dels candidats al títol, el Nettuno d’Itàlia.

EQUIP PER EQUIP

DRACI BRNO


(1r Classificat a la Lliga Txeca de Beisbol 15W-3L): L'equip txec es un dels equips amb més dubtes, ja que presenten un roster amb dubtes sobre els jugadors estrangers que aniran a la Copa d'Europa, ja que amb dos llançadors de la talla de Peguero (A+) i Oropesa (MLB: 2001-2004), els altres foranis hauran de buscar la tercera plaça. El millor dels batadors de l'equip txec, es l'internacional i 4 bat de la selecció del pais, Pavel Budsky (1b i P), que està entre els liders de la lliga nacional txeca i ja du 8 home runs.

NETTUNO BASEBALL

(3r Classificat a la Lliga Italiana de Beisbol 17W-7L): Equip dirigit per un vell conegut de l’afició catalana, Ruggero Bagialemani i que destaca per un bon staff de llançadors, amb el dominicà CRUZ (1.32 era, 4W-1L) l’italo-veneçolà CARRARA (3.03 era, 3W-1L )i RICHETTI (2.11 era, 5W-1L), com a destacats obridors. Els salvadors i taponadors de l’equip son: FLORIAN (2.76 era, 4S) i ARIAS (2.89, 2W-0L).
A la ofensiva, destaquen MAZZANTI amb el segon millor promitg de la Lliga Italiana, 390avg. Els altres batedors potents son el catcher PARISI i l’infield SCHIAVETTI.
També compten a les seves files amb un total de 4 ex-jugadors de la MLB, Frank MENECHINO, que va participar durant 5 temporades amb els Okland Athletics (2000,01,03,05) i Tornoto Blue Jays (2005), a més va estar present a l’equip italià que va participar al World Baseball Classic. Luis UGUETO, jugador que va militar amb Seattle Mariners (2002-03). Els pitchers Cruz i Carrara, també han estat uns anys jugant al es grans lligues americanes. El primer ho va fer l’any 97 amb els White Sox de Chicago, el 99 i 00 amb Detroit Tigers, el 01 i 02 amb Houston Astros i finalment el 2003 amb Colorado Rockies. Carrara es el més destacat de tots els jugadors del Nattuno, amb 8 anys d’èxit a la MLB, passant per Blue Jays, Reds, Rockies, Dodgers, Mariners.
També cal destacar a dos ex-AAA, Juan Camilo i Carlos Duran, tots dos juguen la posició d’exterior.

NEPTUNUS

(1r Classificat a la Lliga Holandesa de Beisbol 18W-6L): Equip dirigit per Eric de Bruin, destaquen per un equip molt potent en tots els fronts, amb bons fitxatges i amb jugadors internacionals per la “orange”.
Els llançadors estrelles son Leon BOYD i el jugador de les Antilles, Diegomar MARKWELL, els acompanya el jove Berry Van Driel internacional i Gregory Gustina ex internacional.
A la ofensiva destaquen Eugene KINGSALE, amb 8 temporades a la MLB defenent la samarreta de Baltimore Orioles, Seattle, Detroit i San Diego Padres el considerat millor jugador d’Europa Raily LEGITO i l’ex-grans lligues Ivanon KOFFIE (2000 – Baltimore Orioles), aquest últim ha esta l’últim fitxatge abans de començar la present temporada.

REGENSBURG LEGIONAIRE

(1r Classificat grup Sud de la Lliga Alemana de Beisbol 16W-2L): Equip dirigit per Martin Helmig.
Al montícle destaquen el tancador alemany HOFFSCHILD (0.59era, 6W-0L-2S) i els obridors ALMSTETTER (1.84era, 4W-2L) i l’holandes BOLSENBROEK (0.90era, 3W-0L).
Al bat l’equip bateja amb un total de 327 avg, repartit entre 7 batadors que estan entre els 350 i 400 d’average. L’americà HARPER i l’alemany HOPFENSPERGER entre tots dos han estat capaços de fabricar 52 hits, 7 home runs en 17 partits.

TEMPLIERS SENART


(1r Classificat Campionat d'Europa Francès 17W-1L): Equip en el que hi milita l'ex jugador blaugrana Gaspar Fessy.
L'equip francés destaca amb un bon llançador americà Evan Blesoff i l’internacional absolut Samuel Meurant.
Al bat destaquen el catcher cubà Ernesto Martínez, l’anglèes internacional per Gran Bretanya Ian Young, un dels millors primeres bases d’europa i els exteriors internacionals Anthony Meurant i Gaspar Fessy i els jugadors de cuadre Sebastian Hervé i Benhamida.

No hay comentarios: