miércoles, 11 de junio de 2008

DOS CATALANS, REPRESENTANTS ESPANYOLS A L'ACADÈMIA DE LA MLB - Tirrenia (Itàlia)


Oscar Jimenez Daniel Matias

Óscar Jiménez i Daniel Matías convocats per assistir a la Major League Baseball Academy Europe, que es celebrarà durant el proper mes d'agost a Tirrenia (Itàlia). Els dos esportistes catalans son els únics representants d'Espanya i gaudiran de l'oportunitat de poder estar amb diferents tècnics de la MLB i jugadors de tots els països europeus i alguns d'Àfrica. Els jugadors que actualment tenen beca a la Blume i que participen a les lligues catalanes, han donat un gran salt de qualitat i això no va ho van deixar passar per alt els tècnics que els van veure en el Try Out que es va fer en el mes de maig a terres franceses.


Óscar Jiménez, jugador del CBS Hèrcules L'Hospitalet, serà el tercer jugador provinent d'aquest club en participar a aquesta activitat, anteriorment ho havien fet Pau Sancho i Jorge Balboa, que actualment militen a les files del FC Barcelona i tots dos han arribat a ser internacionals absoluts. Óscar arriba com a llançador i en les proves va arribar a llençar a 85-86 mph, a més, va destacar amb un bateig molt poderós i els scouts es van interessar per començar a fer-li un seguiment de cara a un prometedor futur. Jiménez ha estat internacional Infantil, Cadet, Juvenil i Sub-21, de les seleccions catalanes i espanyola.


Daniel Matías, també es llançador i milita a les files del CBS Sant Boi, la seva embergadura i la seva edat ha estat els factors bàsics per ser un dels escollits i poder gaudir d'un mes d'entrenaments amb tècnics de la MLB, per millorar les seves destreses al montícle. Dani, també destaca pel poder al bat, tot i que la seva dedicació està centrada en la posició número 1: Llançador. Matías ha estat internacional Infantil, Cadet i Juvenil de les seleccions catalanes i espanyoles.

Des de la FCBS els hi volem desitjar molta sort i que disfrutin d'una bona experiència.

No hay comentarios: