domingo, 8 de junio de 2008

L'equip de Softbol de l'Hèrcules L'H als Play Off Final

PLAY OFF FINAL LLIGA NACIONAL 2008

vs.

L'equip femení de l'hospitalet, classifica per primera vegada al Play Off final de la Lliga Nacional de Softbol. L'equip dirigit per Fernando Lance arriba desprès de vèncer un dels dos partits en el derby disputat al camp de Viladecans i de veure com l'equip perseguidor l'OBB perdía els seus enfrontaments contra l'Antorcha de Valencia. El primer partit s'ha disputat amb un extra-inning i s'ha decantat a favor de les noies de Lance, finalitzant el partit per 11-8. El segon se l'ha endut l'equip local, per un ajustat 6-7, tot i que les noies d'Hospitalet abans de començar ja sabien que estaven classificades, han estat a punt de fer doblet enfront de les vigents campiones.
La propera setmana es jugaran partits suspesos, per aclarir la classificació final.


PLAY OFF: ANTORCHA VALENCIA - HÈRCULES L'HOSPITALET
El play off final es preveu que comenci el proper diumenge 22 de juny al Camp Municipal de L'Hospitalet. Com cada any els equips s'ho disputaran al millor de 5 partits, les catalanes serà la primera vegada que arriben a una play off i hauran de buscar la manera d'endur-se algun dels dos partits de casa, abans de viatjar el dia 29 a terres valencianes.


Durant aquesta temporada els dos equips s'han enfrontat quatre vegades i tots els partits han caigut del cantó valencià. Tot i que ha estat per resultats molt justos (3-4 / 2-5 / 3-8 / 3-8), s'ha de dir que les noies de Lance no han estat gaire encertades en els enfrontaments directes i això ha donat la classificació final de primeres de Lliga i per tant el camp a favor a les noies dirigides per un dels seleccionadors nacionals Beto Sánchez i Francisca Martínez (Paca). L'equip Antorcha (Batting AVG: 351 - Millor de la Lliga), presenta uns bons números, amb l'estrangera Hartley batejant amb un promitg de 500, juntament amb les espanyoles Suárez, Flores i Aguilar, que entre les quatre mantenen el promitg més alt de bateig de les noies de Beto. A la goma Schreyer, Blanes i Flores (ERA: 2,41 - Millor de la Lliga) son les llançadores que amb una defensa de 937 es la segona millor de la lliga.

Els números de les catalanes, no son tan bons, pero son mereixedors d'aquesta segona plaça, les millors batedores son Parejo i Gallrado que superen els 400 en bateig, desprès les segueixen Agustí, Kresova, Vasquez, Caro i Gómez (totes elles en el s 300). La goma catalana té dos noms la Txeca Ivana Kresova (ERA 2,96)i la internacional absoluta Beatriz Parejo (ERA 3,56), entre les dues han dut a l'equip a la millor classificació i s'espera d'elles que puguis mantenir llunyana la bateria valenciana.

No hay comentarios: