viernes, 14 de noviembre de 2008

FINALS I COPES CATALUNYA DURANT TOT EL CAP DE SETMANA

Durant el proper cap de setmana, els camps de Catalunya, viuran partits emocionants tant de beisbol, com de softbol i de totes les categories.

Infantil Softbol - Campionat de Catalunya
El vigent campió d'Espanya el CBS Gavà i el Projecte Softball, club amb millor cantera de softbol, jugaran el partit decisiu, en el Campionat de Catalunya, torneig marcat per la gran actuació dels dos equips de la ciutat de Gavà. El partit es jugarà el dissabte a les 11.00h, a Can Torelló (Gavà).

Open Softbol - Copa Catalunya
Partits de softbol de la categoria Cadet-Juvenil, que es disputaran el dissabte a les 16.00 a Can Torelló, el Projecte - Thau i el mateix dia a les 11.00, el Hèrcules - FC Barcelona a l'Hospitalet. Categoria dominada pel Projecte i que podría tancar una gran temporada per les seves cadets, que han estat la màxima representació, tant a nivell català, com estatal i internacional.

Sènior Beisbol 1ª Divisió - Campionat de Catalunya
Arriba el Play Off, entre l'Hèrcules i el FC Barcelona. En una temporada a on tots dos equips han demostrat tenir uns conjunts compactes i amb bones combinacions de llançadors i batadors de molt poder, tot es decidirà aquest cap de setmana, desprès d'arribar amb uns rècords favorables als d'Hospitalet, per nomès un partit d'avantatge, que li dona el factor home club de cara als play offs d'aquest cap de setmana. Tots els partits es disputaran al Camp de Montjuic (Carlos Pérez de Rozas), en els següents horaris:
1r Partit (Dissabte 15): 16.00h FC Barcelona - Hèrcules L'H
2n Partit (Diumenge 16): 11.00h Hèrcules L'H - FC Barcelona
3r Partit (Diumenge 16): A Continuació si fa falta Hèrcules L'H - FC Barcelona

No hay comentarios: