lunes, 10 de noviembre de 2008

CAP DE SETMANA DE BONS PARTITS

ALEVÍ BEISBOL
EL F.C.BARCELONA CAMPIÓ DE LA CATEGORIA
La novena dirigida per Manolo Sánchez venç en l'últim partit de Lliga al cué el San Boi Anacletos per un contundent 22 a 6 i fa bons els pronòstics d'un equip que nomès ha perdut un partit en tota la temporada. Ha estat un final de lliga apssionant entre els culés i els santboians (Pitus), arribant a disputar partits d'alta qualitat beisbolística i fent disfrutar a families i assistents de partits emocionants i deixant clar que el futur d'aquests jugadors es molt prometedor tot i la seva curta vida esportiva.
La classificació final ha esta la següent:
1.- F.C.BARCELONA (10-2)
2.- Sant Boi Pitus (10-2)
3.- Viladecans (5-7)
4.- Gavà (5-7)
5.- Sant Boi Anacletos (0-12)


INFANTIL BEISBOL
EL SANT BOI FA L'HEROICA I S'ENDÚ EL TRIPLET. L'ÚLTIM TÍTOL LA COPA
L'equip del Baix Llobregat ha estat probablement l'equip amb més títols tant a nivell català, com estatal. El veterà tècnic Joaquim "Kuki" Carrillo, ha demostrat que la bona feina feta amb aquest equip ha tingut uns resultats espectaculars, jugant beisbol d'alt nivell, fent un equip molt compacte i competitiu. Davant seu ha tingut un rival molt destacat, el FC Barcelona, que ha fet suar de valent a la novena blaugrana dirigida per Josep Juaneda Jr., que pot estar satisfet de la bona tasca feta amb els seus jugadors.


Resultats dels partits de Copa Catalunya:
Semifinal: FC Barcelona 4 - 3 Viladecans
Semifinal: Sant Boi 16 - 1 Gavà
Final: Sant Boi 4 - 3 FC Barcelona

CADET BEISBOL
ALL STAR, ANABEL ALLUÉ MVP DEL PARTIT
El partit de les estrelles de cateogria cadet, va anar a mans de l'equip Blau, que es va imposar per un contundent 11 a 4. La jugadora del CBS Gavà, Anabel Allué va guanyar el premi a la millor jugadora del partit i d'aquesta manera fer bons els números que ja la van fer MVP del torneig "Mujer y Deporte", a on va ser la més destacada.






JUVENIL BEISBOL
L'HÈRCULES S'IMPOSA I DOMINA LA CATEGORIA AMB UN DOBLET LLIGA I COPA
L’equip juvenil de beisbol l’Hèrcules L’Hospitalet ha tancat una brillant temporada sumant els dos títols de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol i el sotscampionat d’Espanya assolit a Barcelona. La novena de Candelario Díaz ha estat sens dubte l’equip català més regular, només havent perdut dos partits a la lliga del Campionat de Catalunya. En la final d’aquesta competició, els hospitalencs es van imposar al CBS Sant Boi en els dos partits de play off. La Copa Catalunya ha estat el segon títol que s’ha endut l’Hèrcules també derrotant el CBS Sant Boi en la final disputada a L’Hospitalet.
FINAL DE TEMPORADA JUVENIL
Pel que fa a l’All Stars que organitza la Federació Catalana, cal recordar que el millor jugador va ser Aderly Julio Grullón de l’Hèrcules L’Hospitalet.
A nivell estatal, l’Hèrcules va ser, de forma brillant, sotscampió d’Espanya de la sèrie “A” només superat pel Marlins de Tenerife en la final disputada a Montjuïc. El pitcher Òscar Jiménez de l’Hèrcules va ser escollit jugador més valorat de la competició, una setmana més tard d’haver-se proclamat campió d’Europa amb la Selecció Estatal Sots’21. En aquest campionat el FC Barcelona també va fer un bon paper assolint la tercera plaça.
Pel que fa a la sèrie “B”, el CBS Sant Boi va ser primer per davant del CB Viladecans, segon, i del CBS Gavà, setè classificat. Daniel Matías va ser l'MVP del campionat i Joseph Rodríguez Millor Batador.



SÈNIOR 1ª DIVISIÓ BEISBOL
EMOCIÓ FINS AL FINAL, PER ACONSEGUIR EL LIDERATGE DE LA LLIGA REGULAR
Aquest cap de setmana es van enfrontar els dos equips que ja han classificat pels Play Off finals i els blaugrana dirigits per Jorge Miranda, van desfer-se del fins ara líder l'Hèrcules. L'equip culé, ara nomès depèn d'ell mateix per ser primer i per tant tenir els factor camp i home clubs a favor pel proper cap de setmana. El partit pendent amb el Sant Boi es disputarà aquest dimecres al Cinco Rosas a les 20.30.
Classificació provisional:
1.- Hèrcules l'H (16-4), Play Off
2.- FC Barcelona (15-4), Play Off
3.- Sant Boi (12-7)
4.- Viladecans (6-13)
5.- Gavà (6-13)
6.- Manresa (3-17)

No hay comentarios: