jueves, 6 de noviembre de 2008

FÈLIX CANO AL LLIBRE D'OR DE L'ESPORT CATALÀ

Fèlix Cano, el fins ara millor jugador de la història del beisbol català, estatal i europeu va anar a l'acte de presentació del Llibre d'Or de l'Esport Català, que ha elaborat la Unió de Federacions Esportives Catalanes, a on ell hi té un espai com a màxim representant d'aquest esport. Fèlix va anar acompanyat dels membres del CB Viladecans, Joan Llopis, Alfons Barrué i Julio Cano i del Preseident de la FCBS, el Sr. Josep Ballester.

NOTA DE PREMSA DE LA UFEC:
Dilluns al vespre es va presentar amb gran èxit i amb la presència d´unes 600 persones el ´Llibre d´Or de l´Esport Català´, en un acte organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que va tenir lloc a l´INEFC de Barcelona.
L´acte va ser conduït pel director esportiu i relacions externes de la UFEC, Jordi Sans, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner, va destacar que no existia un llibre com aquest on surten personatges des dels anys 50, amb famílies de l´hoquei i la pilota basca. També va destacar que en la història dels Jocs Olímpics han participat un total de 685 catalans, que han representat el 31 % de tot l´Estat, i que han assolit 51 medalles.
El president d´honor del CIO, Joan Antoni Samaranch va afirmar que ´les federacions catalanes han de tenir representació femenina en el seu consell directiu´, i també va afegir que ´les federacions haurien de comptar amb una representació d´atletes internacionals, formada per un home i una dona´.
La secretària general de l´Esport, Anna Pruna, va agrair la proposta modernitzadora de l´esport que va aportar Samaranch i va dir que el Llibre ´reflecteix el prestigi i la força que té l´esport català, que és envejat per molts països, i que suposa un gran reconeixement a l´esport de casa nostra´.
A l´acte també hi van assistir 5 exsecretaris generals de l´Esport, el director del Consell Català de l´Esport, Carles Macian. Alhora es va comptar amb la presència dels presidents de les federacions esportives catalanes, i de clubs, com Joan Laporta, president del FC Barcelona, i amb el Consell Directiu de la UFEC. Entre els protagonistes del llibre vam trobar Nacho Solozábal, Ferran Martínez, Manel Estiarte, Arantxa Sánchez-Vicario, Enric Masip, Xavi Bosma, Joan Creus o Valentí Massana entre molts d´altres. El ´Llibre d´Or de l´Esport Català´ és un recull dels millors esportistes catalans i conté informació detallada i fotografies dels nostres representants que han estat medallistes olímpics, campions mundials, i esportistes llegendaris que han destacat per una gran carrera esportiva. La UFEC ha editat aquest llibre del qual s´han fet 3.000 exemplars en edició limitada.

No hay comentarios: