lunes, 5 de enero de 2009

EL 2009 OBRE AMB EL MEMORIAL IBORRA I EL SALÓ DE LA INFÀNCIA

Dues de les clàssiques activitats d'hivern, finalitzen amb èxit, per una banda el Torneig Memorial Iborra de Gavà i per l'altra el Saló de la Infància de Barcelona.

VI TORNEIG MEMORIAL ANDRÈS IBORRA: El Viladecans Campió del Torneig
Un any més el club Projecte Softball de Gavà ha organitzat el torneig indoor, amb la participació de 8 equips catalans. Aquest torneig de caràcter amistós, s'ha convertit en un clàssic nadalenc i destaca, per ser una versió molt dinàmica del Beisbol i Softbol.
L'equip que s'ha proclamat campió, ha estat el CB Viladecans, que desprès d'un gran any amb sots-campionat d'Espanya, ara comença aquest amb una demostració de bon nivell, tot això gràcies a unbon equip tècnic dirigit per Andrès Román, Àlex Tenllado i Joshua Castro. D'aquest equip cal destacar també la jugadora Carla Segura, que es va erigir com la Jugadora Més Valuosa del Torneig, tot i que la peça clau del triomf va ser una defensa marcada pels pocs errors i un potent bateig en els moments importants. L'altre equip-club destacat va ser el Sant Boi, que amb la participació de 4 equips va fer que el torneig en ocasions tinguès una gran afluència de públic i els colors blau i blanc presents en gairebè tots els moments. L'equip de l'any 1997 va ser segon tot i perdre nomès un partit, el que els enfrontava contra els finalment campions. Tot i tenir una base molt sòlida i comptar amb el millor batador del torneig Xavi Rodríguez, els jugadors/es es van conformar amb una meritòria segona plaça. Els anfitrions, el Projecte va quedar en tercera posició i els van seguir 4t el Sant Boi Softbol, 5è el Sant Boi Pitus, 6è AMPA Ferro i 7è el Sant Boi Anacletos.

SALÓ DE LA INFÀNCIA DE BARCELONA
Aquesta activitat de promoció, va ser tot un èxit, tant de participació, com d'organització. L'stand del que va gaudir la Federació Catalana, va ser un dels més animats pels nens i nenes que durant 9 dies van poder batejar dins del Túnel de Bateig Inflable. Els monitors, van ser els encarregats de dinamitzar l'activitat i donar a conèixer els nostres esports, ells han estat els artífexs d'una bona campanya de promoció. El FC Barcelona, ha estat present tots els dies amb col·laboradors tant jugadors de categories inferiors, com els adults que animaven als pares i mares a veure els seu fill batejant contra una màquina de llançar boles. A tots ells moltes gràcies per la seva desinteressada col·laboració.

No hay comentarios: