martes, 13 de enero de 2009

LA FCBS PREMIADA PER ESPORTCATALA.COM

El FC Barcelona també guardonat, per la Copa d'Europa 2008
La Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha estat novament guardonada durant la gala dels VIII Premis Esportcatala.com, celebrada aquest divendres a Barcelona.
El president Josep Ballester va recollir dos guardons que premien les seleccions catalanes cadets, tant de beisbol com de softbol.
La selecció catalana cadet de beisbol, dirigida pel mànager Candelario Díaz, es va proclamar l’any passat campiona d’Espanya de la categoria, en la competició celebrada a Montjuïc.
També el combinat català cadet de softbol, entrenat per Silvia Pérez, ha estat guardonat pel seu triomf en el prestigiós trofeu “Mujer y Deporte”, celebrat a Madrid.

Per la seva banda, el FC Barcelona ha rebut el trofeu per haver-se proclamat, per segon any consecutiu, campió d’Europa (antiga Copa CEB). Precisament els blaugranes ja saben on participaran en la propera edició de la Copa d’Europa. Els d’Aldo Tarife hauran de viatjar a la localitat italiana de Matino, per enfrontar-se, del 30 de març al 4 d’abril, al senar francès, el Kinheim holandès, el Bologne italià, el San Marino i el Brno txec.

No hay comentarios: