lunes, 2 de febrero de 2009

COMUNICAT DEL CBS SANT BOI


Tristesa i dol des de la família del beisbol de Sant Boi

Davant de les tràgiques conseqüències de l’accident que va tenir lloc el passat dissabte 24 de gener al camp municipal de beisbol, des de la Junta directiva del Club Beisbol i Softball Sant Boi volem agrair, en nom propi i de les famílies afectades, l’esforç de tots els veïns, les veïnes i membres del Club de Petanca, que van ser els primers en ajudar junt amb els pares dels jugadors que es trobaven allà en aquell moment.
Així mateix, volem donar les gràcies als serveis municipals de l’Ajuntament, començant pel nostre Alcalde Jaume Bosch, MªAntonia Barragán, Jose Ángel Carcelén, Lluïsa Moret i en definitiva a tot l’equip de govern, així com a totes i cadascuna de les persones que han estat i estan dia i nit donant-nos el seu suport. Gràcies també a la resta d’autoritats i institucions que ràpidament van arribar al lloc de l’accident.
Estem molt agraits a les Brigades, Bombers, Policia, Mossos, Protecció civil, als serveis del SEM ( serveis mèdics i atenció psicológica), a tots els veïns de Sant Boi i en especial de Camps Blancs i al Casal de Barri, així com a tots els membres del Club de béisbol Sant Boi i resta de Clubs Catalans que es van apropar per donar el seu suport i ajuda.
A tots Gràcies, pel seu treball al llarg d’aquests dies tan difícils
A la Real Federación Española de Béisbol y Sófbol, a la Federació Catalana de Beisbol, y Softbol, pel seu gran suport. I la resta de Clubs de tota Espanya.
Volem agrair també totes i cadascuna de les mostres de condol pels quatre nens que van perdre la vida durant aquest esdeveniment desgraciat. Condols que hem rebut d’arreu del món, demostrant que en aquests difícils moments tots i totes estem amb les famílies i el seu dolor.
Igualment volem agrair totes les manifestacions de suport als nens i monitors que van resultar ferits.
Per la nostra part expressem la profunda tristesa per l’accident i la nostra solidaritat amb tota la gran família del beisbol de Sant Boi

Junta directiva Club Beisbol i Softbol Sant Boi.

No hay comentarios: