lunes, 2 de febrero de 2009

ÚLTIMES NOTÍCIES DEL BEISBOL I SOFTBOL CATALÀ

Comencen els Campionats de Catalunya Sènior de Beisbol i Softbol 2009
El proper dia 21 i 22 de febrer començaran els primers partits de la nova temporada, amb els següents equips inscrits:
Beisbol: CB Viladecans, FC Barcelona i CBS Sant Boi.
Softbol: CBS Hèrcules L'Hospitalet, CS Viladecans i Projecte Softball.

Academia de Prospectes de Beisbol de la RFEBS: 4 catalans entre els convocats (Daniel Matías, Eric Segura, Manuel Díaz i Óscar Jiménez)


La RFEBS, en cooperació amb l'organització professional Atlanta Braves (MLB) i amb la col·laboració del Govern de Canaries del Cabildo de Tenerife i la Federació Canaria, ha creat l'Academia de Prospectes de Beisbol que es realitzarà a Tenerife al llarg de l'any 2009, amb l'objectiu de tecnificar a les millors promeses en edat corresponent a la cateogria juvenil. La direcció de l'Academia anirà a càrrec de del tècnic Nestor Pérez Alonso, amb la col·laboració de tècnics dels equips nacionals, de tècnics dels Atlanta Braves i de la Major League Baseball.

Les dates de les concentracions seran les següents:
Del 21 al 28 de febrer: Inauguració de l'Acadèmia, que comptarà amb la presència del tècnic
de bateig José Tartabul (Braves).
Del 13 al 25 de juliol: Presència d'un tècnic de l'organizació Atlanta Braves i de MLB.
Del 5 al 13 de diciembre: Presència d'un tècnic de l'organizació Atlanta Braves i de MLB.

Els jugadors catalans convocats son els següents:

ERIC SEGURA (Catcher / CB Viladecans)


DANIEL MATÍAS (Pitcher / CBS Sant Boi)


MANUEL DÍAZ (Pitcher / F.C.Barcelona)


ÓSCAR JIMÉNEZ (Pitcher / CBS Hèrcules L'Hospitalet)


PRIMER HOME RUN D'ÓSCAR ROMÁN AMB L'UNIVERSITAT DEL SOUTH WESTERN

El jove talent català, continua la seva aventura americana, desprès de fer dues sensacionals temporades a San Diego, sembla que el canvi d'aires cap a New Mexico l'hi està sentant molt bé, i els números així ho demostren.
L'equip ha guanyat els 4 partits que ha disputat. Óscar va participar activament en 3 dels 4, descansant en el quart per decissió tècnica i entrant en el primer,segon i tercer contra el College Santa Fe.
El debut amb la cassaca de "University SW" va ser el que tot jugador somia moltes vegades...TITULAR A PRIMERA BASE I TERCER BAT! Óscar ens te acostumats a rebre molts "Hit By Pitch", doncs així va començar el seu primer torn, cal recordar que en el passat europeu a on es va proclamar Campió d'Europa Sub-21 (Pamplona), ell sent el 4t bat va rebre fins a un total de 7 bases per colpejament. En el seu segon torn va ser a on va explotar el seu poder i amb un corredor a segona base, va fer el seu primer HOMERUN!!! La setmana va ser perfecte, amb 4 hits, 5 carreres impulsades (RBI) i 6 carreres anotades.

No hay comentarios: