martes, 24 de noviembre de 2009

Entrevista a jugadors catalans que viuen fora de Catalunya (2)



ANDRÉS GIMENO SALDAÑA

Club: CENTRALIA ORPHANS

Ciutat: CENTRALIA

Estat: ILLINOIS

Curs: 12


Com has aconseguit arribar als Estats Units?
Vaig arribar el 13 d'agost a Centralia Illinois, una ciutat perduda al mig dels Estats Units, estic estudiant 12th grade que es l'equivalent al nostre segon de Batxillerat i estic aqui en un programa d'estudiant d'intercanvi.

Com es la teva vida al High School? La vida al Centralia High School es un mon totalment diferent, he passat d'estar a la Blume amb 200 persones si arriba i ara estic a un high school amb 2000 persones, a cada classe estic amb gent diferent, es bestant semblant al que estem acostumats a veure a les pel·lícules, pero ara ho estic vivint en primera persona. La manera en la que viuen l'esport es impressionant, a Catalunya mai podriem imaginar un partit escolar amb més de 3000 espectadors, aqui aixo es totalment normal, la gent de la ciutat paga entrades per veure jugar a nois i noies d'entre 14 i 18 anys.El sistema educatiu tambe es molt diferent, aqui puc escollir les assignatures que vull estudiar en relació amb el que vull estudiar al College

Que destacaries de la vida americana?
La vida als Estats Units és més ocupada , al menys en el meu cas sempre tinc coses a fer, gimnàs de 6 a 8 del mati, classe de 8.10 a 15.10 i despres entrenament. Pero també s'ha de dir que a l'escola ens donen moltes facilitats als atletas, tenim unes instal·lacions espectaculars y tambe ens donen una hora a l'escola pero poder fer els deures abans d'entrenar. Aixo si, donen molta importancia al tema dels estudis, si no aproves no jugues.
Sabeu que hi ha catalans que ja han passat per la vostra experiència, Juan García va aconseguir una beca de 4 anys a San Diego, Xavier Civit (Montreal Expos) i Manu Olivera (Florida Marlins) un contracte professional, tots ells desprès han estat jugadors internacionals i importants a la lliga catalana i espanyola, creus que podràs arribar algun dia al seu nivell? Tots ells han arribat molt lluny, i ara que estic vivint aquesta experiència veig que es molt difícil ser un Catalaà jugant a beisbol al pais del beisbol, molta gent no creu que un jugador d'un pais europeu pugui ser tan bo com ells. En el meu cas despres de veurem llançar un parell d'innings a una lliga d'hivern, m'han donat moltes facilitats, tinc un monticle indor a la meva disposicio les 24 hores i uns quants entrenadors que m'ajuden en tot el que poden. El meu objectiu es aconseguir una beca a una universitat americana i poder jugar a un gran nivell a la vegada que treurem una carrera. D'altre banda nomes tinc 18 anys i encara em queda molta carrera pel debant, qui sap on sere d'aqui a deu anys.
Creus que tens possibilitats d’estar a l’equip que jugarà la propera Lliga? La lliga espanyola DH esta pujant de nivell cada any amb jugadors extrangers i algun jugador nacional que sobresurt, tant debo pugues jugar quan torni , pero com ja he dit abans el meu objectiu es aconseguir una beca per quedarme aqui.

Explica’ns com veus l’equip i que es el que t’ha impactat més dels entrenaments i partits que has fet fins ara? La meva temporada no comença fins el Març i legalment l'equip no pot entrenar fins al febrer, pero molts dels jugadors de l'equip hem estat jugant a lligues d'hivern i entrenant. Els entrenaments son molt mes planficats cadascu sap el que ha de fer en el moment que ho ha de fer i son molt complets, mai he vist a un jugador aturat sense saber que fer.
Hi ha algun fora de sèrie al teu equip? Al meu equip hi han un parell de jugadors que realment sobresurten, el shortstop i el tercera base son realment bons, de fet tambe son jugadors clau a l'equip de futbol americà. Tenen varies ofertes de scouts de diverses universitats tant en beisbol com en futbol americà.
Creus que compten amb tu per estar al Line Up? De fet si que hi compten, sóc l'únic pitcher esquerrà de l'equip i em cuiden bastant. L'entrenador confia en mi i desitjo i espero estar dintre de la rotació de llançadors obridors de l'equip.
Consideres que el teu nivell beisbolístic ha millorat en el temps que portes a EEUU?
En l'aspecte tècnic encara no he tingut temps de millorar gaire, pero en l'aspcte fisic si, anar al gimnàs cada matí i entrenar a la tarda es nota, estic en molta millor forma i això es nota al moment de llançar.
Qué trobes a faltar Catalunya? El que més trobo a faltar es el menjar, les primeres setmanes fa gràcia menjar "fast food", pero després d'uns mesos ja es troba a faltar el pa amb tomaquet i el pernil. El clima també es molt diferent a finals d'octubre ja començava a fer molt de fred i m'han dit que encara en fara molt mes i finalment l'idioma de vegades es troba a faltar poder parlar amb gent en Català, en aquells moments de nostalgia truco a l'Oscar Roman...jaja.
Si tornes, amb quin equip de la Lliga Nacional tens previst jugar?
El meu equip de tota la vida ha sigut el FC Barcelona i no tinc cap intenció de canviar si no es perque allà no em volen. Es un dels equips més competitius de la lliga i de moment sempre han confiat en mi, la passada temporada em van donar moltes oportunitats per guanyar experiència a Divisio D'honor i això sempre ho he tingut en compte.

domingo, 22 de noviembre de 2009

VILADECANS INFANTIL I HÈRCULES SÈNIOR FAN EL DOBLET DE LA TEMPORADA

Copa Infantil Beisbol


L'equip infantil de Viladecans aconsegueix el títol de Copa i confirma la gran temporada de la categoria i del club. Aquest matí es repetia final entre el Vila i Barça, el partit ha estat a l'altura de dues novenes que han demostrat estar en gran forma, el resultat ho diu tot, una carrera d'avantatge pels viladecanencs i que s'ha resolt a la setena entrada (una entrada extra!). Desprès d'aquest bon cap de setmana de beisbol, els dos clubs tanquen la temporada. Roman afegeix aqeust títol al seu bon historial com a director d'orquestra de la categoria infantil de molts clubs catalans.
Copa Catalunya Sènior 1 Divisió


L'Hèrcules campió sense deixar opcions als rivals. Els hospitalencs han concluit la temporada amb un doblet que fa evident la seva autoritat en aquesta categoria. Els de Candelario Díaz no han deixat opcions i tot i patir el dissabte contra el Viladecans, la final ha estat un tràmit contra l'equip de Sant Boi, que ha fet una bona feina de base amb jugadors molt joves. Amb aquest títol l'Hèrcules reedita campionat i conclou una bona temporada. El resultat final de 16 a 4 (6 entrada per diferència) diu molt d'un equip que continua tenint jugadors d'elit com Balboa i Jiménez.

jueves, 19 de noviembre de 2009

Entrevista a Jugadors catalans que juguen fora de Catalunya (1)



PAU SANCHO GONZÁLEZ

Club: HILLICATS (Rogers State University)

Ciutat: CLAREMORE

Estat: OKLAHOMA

Curs / Carrera: JUNIOR 3r / SPORTS MANAGMENT


Com has aconseguit arribar als Estats Units? A través d’un entrenador que vaig tenir, em va parlar de la possibilitat de venir a aquesta universitat i em va posar amb contacte amb l’entrenador i aquí estic.

Com es la teva vida a la Universitat? La vida diària ara mateix és força tranquila ja que no podem entrenar ni jugar tot l’equip junt, son normes de la lliga, així que vaig a classe pels matins de 8 a 12, desprès anem a batejar per grups i a les tres de la tarda tenim gimnàs fins las cinc, menys els divendres que anem al gimnàs a les sis del matí abans d’anar a classe.
Que destacaries de la vida americana? La dedicació i passió que li posen a les coses, la importància de tenir cotxe per poder anar a qualsevol lloc, l'amabilitat de la gent allà on vagis i les quantitats indecents de menjar que posen a tots els restaurants.
Saps que hi ha catalans que ja han passat per la teva experiència, Juan García Pagan va aconseguir una beca de 4 anys a San Diego, Xavier Civit Forner (Montreal Expos) i Manu Olivera Cavero(Florida Marlins) un contracte professional, tots ells desprès han estat jugadors internacionals i importants a la lliga catalana i espanyola, creus que podràs arribar algun dia al seu nivell? Un sempre mira d’aspirar al màxim i tots ells són molt bons referents, tant a nivell esportiu com humà, jo m’esforço al màxim per poder arribar al seu nivell i qui sap si superar-lo algun dia.
Creus que tens possibilitats d’estar a l’equip que jugarà la propera Lliga? Des del primer dia l’equip ha estat pràcticament tancat, és a dir que els que estavem el primer dia som els que estem a l’ equip, així que crec que si que hi estaré.
Explica’ns com veus l’equip i que es el que t’ha impactat més dels entrenaments i partits que has fet fins ara? L’equip està molt bé, sens dubte és dels millors equips en els que he jugat, hi ha molt bons jugadors, la veritat és que no hi ha cap posició en la que hi hagi un forat, està molt complert i el grup d’entrenadors també és molt bo. Hi ha moltes expectatives posades en l’equip aquest any així que espero que les complim. El que més em va impactar va ser la primera setmana quan només vam fer condició física i m'havia d'aixecar a les cinc del matí per anar a correr durant dues hores, va ser dur, després els entrenaments ja van ser més tranquils, intensos però bé.
Hi ha algun fora de sèrie al teu equip? Hi ha uns quants jugadors que estan a un nivell molt alt, el primera base va batejar 21 homeruns l’any passat, tenim un shortstop dominicà i un centerfield també molt bons. Els llançadors estan molt bé, tot i que un que estava llançant a 98mph l’han operat del braç i no podrà jugar aquesta temporada.
Creus que compten amb tu per estar al Line Up? Doncs espero que sí, durant la pretemporada he estat jugant d’inici a la segona base i espero que segueixi igual durant la temporada regular.
Consideres que el teu nivell beisbolístic ha millorat en el temps que portes a EEUU? Crec que el que ha millorat molt és la condició física tot i que el nivell beisbolísitc també.
Qué trobes a faltar Catalunya? Sobretot el menjar de casa i els amics.
Si tornes, amb quin equip de la Lliga Nacional tens previst jugar? Ara per ara no ho sé, ja no estic vinculat amb el barça, així que de moment no sé que és el que faré.

martes, 17 de noviembre de 2009

SANT BOI JUGARÀ LA COPA D'EUROPA A BRNO (República Txeca)


EQUIP SÈNIOR DH CBS SANT BOI

L'equip català participarà a la propera edició de la Copa d'Europa de Clubs, gràcies a la seva classificació de la Copa del Rei celebradà el passat mes d'agost. Els dos primers classificats passaran a jugar la Final Four Europea de Clubs, que es celebrarà al Municipal "Carlos Pérez de Rozas" de Barcelona els propers 25 i 26 de setembre.
La ciutat escollida per acollir aquest campionat serà Brno (Rep.Txeca). Les dates previstes son la primera setmana de juny i els equips contra qui ho farà son els següents:

Grup Brno

  1. Rouen Huskies (França)
  2. Fortitudo Bologna (Itàlia)
  3. CB Sant Boi (Espanya)
  4. Heidenheim Heidekoepfe (Alemanya)
  5. Konica Minolta Pioniers (Holanda)
  6. AVG Draci Brno (Equip local, Republica Txeca)
Els partits seran els següents:
1r Dia: Sant Boi - AVG Draci Brno
2n Dia: Rouen Huskies - Sant Boi
3r Dia: Sant Boi - Konica Minolta Pioniers
4t Dia: Sant Boi - Heidenheim Heidekoepfe
5è Dia: Fortitudo Bologna - Sant Boi

L'altre grup jugarà a Rotterdam en les mateixes dates i allà hi haurà l'altre representant espanyol el campió de Lliga i Copa, el Marlins Puerto Cruz de Tenerife.

Grup Rotterdam
  1. Savigny Lions (Fraça)
  2. Tenerife Marlins (Espanya)
  3. Hoboken Pioneers (Belgica)
  4. DOOR Neptunus (Equip local,Holanda)
  5. Telemarket Rimini (Itàlia)
  6. T&A San Marino (San Marino)

lunes, 16 de noviembre de 2009

HÈRCULES CAMPIÓ DE CATALUNYA SÈNIOR I CADET DE COPA


Fotos: Diego Lazaro

Aquest cap de setmana, el protagonista ha estat l'Hèrcules L'Hospitalet guanyant el Campionat de Catalunya Sènior 1ª Divisió i la Copa Catalunya Cadet.
Sènior 1ª Divisió
HÈRCULES REEDITA EL TÍTOL DE 1ªDIVISIÓ
Aquest ha estat un play off en el que no ha fet falta un tercer partit, tot i que tant els hospitalencs com els santboians han demostrat ser mereixedors d'estar en aquest final de lliga.
1r Partit: Sant Boi 3 vs 4 Hèrcules
El municipal de Sant Boi seria la seu on començava aquest duel entre els dos millors equips de la lliga regular. Els obridors Salas pels locals i Martínez pels visitants, van ser els protagonistes de les primeres entrades, tot i que la novena de Candela obria el marcador amb una carrera de Guerra que va seber aprofitar molt bé els errors de la defensa local. A la 5a entrada, els locals amb ferrer, Weist i García van ramuntar i deixar un 3 a 1, ventatge que no els duraria gaire per que a la parta alta de la sisena, Ruiz i Adrià GdeCisneros eren els encarregats d'anotar gràcies a un bon hit de Suárez. Els canvis al montícle van ser diferents el Sant Boi ho va haver de fer obligat, doncs a la 5ª, Salas va ser expulsat i Figueroa va haver de substituir-lo, els hospitalencs van decidir donar el relleu al jove juvenil Jiménez que va solventar el partit sense problemes. El desempat va venir del a ma del ja veterà V.Ruiz que amb un doble va fer anotar al mateix Jiménez i així anotar el definitiu 4 a 3.
2n Partit: Hèrcules 8 vs 6 Sant Boi
El diumenge al matí els dos equips es van traslladar a Hospitalet. L'espectacle era garantit doncs els santboians van arribar amb moltes ganes i tant va ser així que a la primera entrada el marcador ja era de 3 a 0 gràcies als errors d'una defensa local sorpresa per l'agrasivitat santboiana, els bats de Peraza i Abancini van impulsar a Ferrer, Figueroa i Motolongo. L'internacional Balboa pels locals i Motolongo pels visitants eren els encarregats d'obrir aquest partit. A la tercera entrada Suárez va ser expulsat i els hospitalencs veien com les esperances de guanyar aquest partit marxaven poc a poc. El marcador no es va moure fins al 5è on desprès d'un tercer "colpejament" (els dos primers ja havien significat carreres) amb aquest tercer va succeïr el mateix i el 4 a 0ja era una realitat. El canvi al montícle, donant entrada a Peraza va ser un problema pels interessos santobians que van veure com l'esquerrà no entrava al partit i deixava que amb 4 batedors s'empatès el partit tot per base per boles. Figueroa que el dia anterior ja havia llançat, va intentar salvar la maleïda 6 entrada però ell també va rebre una carrera. Un aire fresc els va donar una avantatge a la 7a i un marcador favorable per 5 a 6. Però si un equip s'ha erigit en ramuntar aquest any ha estat l'Hèrcules i així ho va fer anotant 3 carreres a la 8a. Els relleus pels locals van ser Pérez i una altra vegada va tancar Jiménez.

Cal destacar els següents jugadors del play off
Sant Boi
Frank Salas: 5 inn / 11k / 0ERA
Hèrcules
Adrià G.de Cisneros: 5 hits / 500avg
Óscar Jiménez: 5 inn / 9k / 0ERA
Copa Catalunya Cadet
HÈRCULES L'HOSPITALET CAMPIÓ CADET
Sorprenent final entre el Gavà i l'Hèrcules. Els primers es van classificar desprès de guanyar al Sant Boi per un contundent 4 a 0, bon partit dels llançadors Serrano i Ibáñez i una bona defensa. Els hospitalencs van arribar-hi desprès d'un contundent 15 a 1 devant un desconsegut Barça que venia de ser campió de Catalunya i d'Espanya.
El diumenge al matí a les instal·lacions de Can Torelló van debatir un bonic partit, que es va decantar clarament en la primera entrada amb un abultat 7 a 0 a favor dels hospitalencs, doncs els bats van ser l'arma principal i el bon acert primer de K.Perez que amb un senzill va impulsar 2 carreres i de W.Pérez que va fer un Home Run impulsador de 2 carreres.
Desprès de la desfeta de la primera entrada els de Gavà dirigits per Manolo García ja no van poder fer res i dues tímides carreres van maquillar un marcador que encara a la 4a entrada va veure un altra Home run de K.Pérez. Amb un resultat final de 9 a 2 la novena dirigida per Alex G.de Cisneros va ser la campiona, així va finalitzar la gran final disputada pel terecer i quart classificats de la Lliga 2009.

jueves, 12 de noviembre de 2009

Play Off Sènior i Copa Cadet Beisbol



Play Off Sènior 1ª Divisió

El proper cap de setmana es decideix el Campionat de Catalunya Sènior 1ª Divisió entre els dos primers classificats de la Lliga Regular 2009, l'Hèrcules dirigit per Candelario Díaz i el Sant Boi dirigit per Alvin Figueroa. Tots dos equips presenten bons rosters i sobretot un magnífic nivell que en alguns enfronatments ha deperatat l'interès de molts aficionats.
En els tres enfrontaments anteriors al Play Off, els hospitalencs han estat superiors, guanyant tots tres partits, però els resultats no deixen lloc al dubte, doncs fora del primer partit de lliga en que el resultat va ser de 11 a 1, els altres dos han estat de 3 a 1 i 8 a 7, per tant, no hi ha un clar favorit.
El primer partit es disputarà dissabte a les 17.00 a Sant Boi i s'espera que hi hagi una bona afluència de públic. Diumenge es decidirà el segon i possible tecer a l'estadi de L'Hospitalet.
Els santboians presenten a ex-jugadors de Lliga Nacional com son Salas i Figueroa tots dos han estat actius tota la temporada compaginant la faceta de llançadors i tècnics, a més dels joves experimentats Oliveira i Peraza com a llanádors i Peláez i García exterior i catcher. Es preveu la baixa del llançador Matias que viatja a provar sort a l'academia de Tampa Bay a Brasil. Les últimes novetats de l'equip son Weist i De la Rosa, aquest tim exjugador del FC Barcelona de 1ª Divisió.
Pel que fa al líder, l'Hercules presenta una plantilla ja coneguda per tothom i que encara hereda jugadors que van disputar durant la última decada la Lliga Nacional, Candela podrà comptar amb tots els efectius. Una plantilla que té fins a 30 jugadors i en el que destaquen els ja veterans L.Ruiz, Gols, Villalobos i Castellanos que sumats als sempre actius V.Ruiz, Guerra i els germans G.de Cisneros seran els encarregats d'assumir el paper de favorits. La fortalesa de l'equip seràn els dos grans llançadors Martínez exprofessional de lligues menors i Balboa que ha tornat desprès de la seva experiència amb el sotscampió de la lliga italiana, el Rimini.

Partits programats:
Partit 1: Sant Boi - Hèrcules (Sant Boi 17h, 14/11)
Partit 2: Hèrcules - Sant Boi (Hospitalet 11h, 15/11)
Partit 3: Hèrcules - Sant Boi (Hospitalet A continuació 15/11)

Copa Catalunya Cadet

Amb aquest trofeu finalitzarà els campionats de la categoria i s'esperen bons partits, tal i com a succeït tota la temporada.

Partits programats:
Semifinal 1: FC Barcelona 1 - 14 Hèrcules
Semifinal 2: Sant Boi 0 - 4 Gavà
Final: Gavà vs Hèrcules (11h, Can Torelló)

Copa Catalunya de Softbol

Partits programats:
Mini: Projecte vs Gavà (10h, 14/11)
Rookie: Projecte vs Viladecans (12h, 14/11)

lunes, 9 de noviembre de 2009

VILADECANS CAMPIÓ DE LLIGA INFANTIL I HÈRCULES DE COPA JUVENIL


Viladecans infantil i Hèrcules Juvenil

Intens cap de setmana, ple de bons partits i bons resultats...partits ajustats i decidits a les últimes entrades.

Play Off Infantil

El Viladecans infantil, dirigit per Sánchez, Segura i Porcar va resultar ser un gran finalista i desprès de demostrar durant tota la lliga que serien un gran rival pels cules van aconseguir alçar la copa .El cap de setmanava ser molt apassionat i hi va haver de tot, bons llançadors, catchers pensatius, senzills, dobles, triples, home runs i fins i tot un "gran slam"...molt d'ambient a les grades de tots dos camps i també polèmica amb expulsió del manager del FC Barcelona i jugades molt discutides des de tots els punts de vista però finalment era el Viladecans qui guanyava per un indiscutible 2-0 al final de la sèrie.

Cal destacar als jugadors de tots dos equips, però Els home runs d'Alcaide i Jiménez del Viladecans i els dos d'Alba del Barça, van ser molt espectaculars i decissius. A la goma de llançar, Carla Segura va ser decissiva en el segon partit, amb "strikeouts" dignes de ser reconeguts.


Resultats Play Off:
Viladecans 12 - 11 FC Barcelona
FC Barcelona 11 - 17 Viladecans

Copa Catalunya Juvenil

Gran cap de setmana amb els millors partits de la temporada, els quatre millors equips es veien les cares i es jugaven el passe a la gran final, desprès d'una llarga i dura temporada. A les 14h, hospitalencs i blaugranes es veien les cares al municipal d'Hospitalet. Els blaugranes amb una bona plantilla havia de demostrar que la seva tercera plaça a la lliga regular no els corresponia i així va ser com va començar el partit i tot feia preveure que amb un 4-0 a favor i els locals fent molts errors, no se'ls escaparia els partit, però poc a poc els hospitalencs van anar fent com han fet tota la temporada, treballar inning a inning i llavors va arribar la ramuntada. A l'últim inning i no sense polèmica, el partit va finalitzar amb un ajustat 8 a 7 i el passe a la final, contra el vencedor de l'interessant Viladecans vs Sant Boi, que es va allargar fins a la 10a entrada, desprès de veure un dels millors partits de l'any. En principi, el Sant Boi que havia finalitzat 4t, va estar a punt de donar la sospresa, amb un magnífic treball de defensa i un Daniel Matías pletòric al montícle, que al llarg de les 9 entrades llançades per ell va ser dominador amb un magnífic treball. L'ex blume seguirà amb la seva carrera a l'acadèmia dels Tampa Bay Devil Rays a Brasil. El partit va finalitzar amb un 6 a 5 favorable als recent campions de lliga.

Arribava la final i es repetia el duel entre els millors equips de la categoria. Els hospitalencs van arribar amb ganes de revenja i els locals amb ganes de demostrar que aquest es l'any d'un club que torna a ser capdavanter en categories inferiors. El partit, va ser un d'aquells que es recordarà durant molt de temps, doncs la novena de Fèlix Cano anava guanyant 8 a 3 a l'última entrada i els errors de i mals moments dels hospitalencs no feia preveure el que passaria, ramuntada de 6 carreres pels de l'Hospitalet i marcador final de 8 a 9.
Amb aquest emocionant final de partit s'acomiadava la categoria juvenil beisbol.

Resultats Copa:
Semifinal: Viladecans 6 - 5 Sant Boi
Semifinal: Hèrcules 8 - 7 FC Barcelona
Final: Viladecans 8 - 9 Hèrcules

jueves, 5 de noviembre de 2009

PLAY OFF INFANTIL I COPA JUVENIL BEISBOL

Segueixen els caps de setmana de bons partits i disputades finals, amb les que finalitzaran la temporada 2009. Aquesta jornada els protagonistes son l'Infantil i el Juvenil de beisbol.

VILADECANS 12 vs 11 FC BARCELONA
FC BARCELONA 11 VS 17 VILADECANS

Infantil Beisbol - PLAY OFF
Els equips que han marcat la diferència i que han arribat per mèrits propis al play off final son el FC Barcelona i el Viladecans, els primers dirigits per Aguado han estat líders durant la major part del campionat, però sempre han lluitat contra els lluitadors de Viladecans que sota les ordres de Román arriben al final de temporada disposats a repetir la gesta dels alevins i juvenils, campions tots dos de les respectives categories. Finalment el passat cap de setmana es va viure l'última jornada en la que es va decidir el lideratge a favor dels blaugrana i amb això l'avantatge de home club en el millor de 3 partits que es disputaran aquest dissabteel primer partit a les 11.00h al camp petit de Viladecans i el diumenge a la mateixa hora el segon i el possible tercer al camp petit de Montjuic.





Juvenil Beisbol - COPA CATALUNYA
Encara amb l'euforia d'haver estat campions el Viladecans disputarà la seva semifinal contra el Sant Boi, quart classificat, el partit serà a l'Olímpic a les 16.00h. Abans però ja es sabrà l'altre finalista, en el partit Hèrcules contra FC Barcelona, que serà a les 14.00h a L'Hospitalet. La gran final, amb la que es tancarà la temporada d'aquesta categoria es disputarà a les 11.00 i el terreny de joc serà segons els finalistes i la seva classificació durant la lliga.


HÈRCULES 8 vs 7 FC BARCELONA
VILADECANS 6 vs 5 SANT BOI
Final: Viladecans 8 vs 9 Hèrcules


El Softbol continua...
Desprès de finalitzar l'open de softbol, aquesta setmana ho faran les Mini i restarà finalitzar la Copa Catalunya Rookie.
Els partits d'aquest cap de setmana son els següents:
Mini Softbol, Projecte contra Gavà (7/11/09 - 10.00 - Can Sellarès)
Rookie Softbol Sant Boi contra Projecte (7/11/09 - 13.00 - Sant Boi2)

domingo, 1 de noviembre de 2009

RESULTATS CAP DE SETMANA

COPA ALEVÍ BEISBOL 2009: El Viladecans campió...de tot, Lliga i Copa!

L'invencible Viladecans, aconsegueix l'últim títol i entra a l'història desprès d'aconseguir un total de 17 partits guanayats i no conèixer la derrota, de ben segur la feina feta pels tècnics Jordi Pérez i Josep Porcar serà aprofitada en un futur pròxim. Nomès queda felicitar als campions i als altres cinc equips que han estat a un altíssim nivell, doncs d'ells sempre s'espera que s'ho passin bé i la veritat es que han demostrat amb bons swings i jugades espectaculars que el beisbol d'aquesta categoria segueix molt viu.

Resultats Copa:
Semifinal 1: Viladecans 13 - 7 SB Pitus
Semifinal 2: FC Barcelona 11 - 10 Gavà
Final: Viladecans 20 - 8 FC Barcelona

Campió: CB VILADECANS

PLAY OFF OPEN SOFTBOL 2009: El Projecte segueix intractable...

L'equip Projecte continua amb un palmarès altíssim, doncs una vegada més alça la copa de Campió de Catalunya Open Softbol. Les noies dirigides per Ana Menéndez van passar per damunt a les hospitalenques en un play off que no passarà per ser el millor dels últims anys. En el primer partit jugat a L'Hospitalet, les llançadoes Jonás i Mateu van estar intractables i gràcies als errors defensius i a la bona direcció de les gavanenques la sèrie començava amb bon peu per elles i es traslladava a Can Torelló a on arribaria el defenitiu cop de les gavanenques, amb un bon treball defensiu i un atac d'onze hits que serien definitus per no deixar cap opció a les visitants. Mateu va ser la obridora i Lagares la tancadora.

Resultats Play Off:
1r Partit: Hèrcules 0 - 11 Projecte
2n Partit: Projecte 6 - 1 Hèrcules

Campió: PROJECTE SOFTBALL


PLA
Y OFF CADET BEISBOL 2009: El Barça pateix molt per aconseguir un títol molt disputat...

En la mateixa línia que la cateogria superior (Juvenil), el Play Off ha estat disputat fins a jugar-se els tres partits. En el primer, els del Baix Llobregat van aprofitar el factor camp i es van imposar gràcies a una bona feina feta en la rotació al montícle i els errors en defensa dels culés. L'equip de Juan Martínez s'anotava doncs la primera victòria i la sèrie marxava cap a Montjuic.
Semblava que els santboians aprofitarien la seva primera oportunitat quan al final de la 5a entrada el marcador era de 8 a 4 a favor seu, però la història va canviar i un seguit d'errors i acerta dels jugadors dirigits per Josep Juaneda Jr. van ser definitius per resoldre un partit que va durar prop de les 3 hores i en la que el nivell de tots dos conjunts va ser segurament del més alt que es pot veure en aquesta categoria.
El tercer i definitiu va ser un calc del segon, doncs els santboians van agafar una renta de 7 a 2 que no van saber aprofitar i la ramuntada dels blaugranes va arribar a partir de la maitat de la 4a entrada. S'ha de destacar l'efectiu poder al bat dels batadors del barça. La manca d'efectivitat dels llançadors va ser la nota negativa dels partits. Destacar al CBS Sant Boi el llançador Gerard Plana, que va ser protagonista en els tres partits i amb bones actuacions i pel FC Barcelona, destacar a Ivan Alba que va ser decisiu batejant 5 hits amb un d'ells dobles.

Resultats Play Off:
1r Partit: Sant Boi 6 - 2 FC Barcelona
2n Partit: FC Barcelona 9 - 8 Sant Boi
3r Partit: FC Barcelona 10 - 7 Sant Boi

Campió: FC BARCELONA