domingo, 10 de octubre de 2010

Les cadets campiones del Torneig cadet i les juvenils terceres

Ahir a la tarda l'equip catala cadet va obtenir la classificacio directe per la final d'avui fent bons els pronostics i destacant el conjunt que sempre va estar per damunt de les individualitats. Avui tot i perdre el partit de la final,les noies s'han proclamat campiones per irregularitats en l'alineacio de les vasques. No ha estat aixi amb les juvenils que tot i no guanyar cap dels tres partits aquest mati han estat a punt d'aconseguir el passe a la final amb un ajustat 8 a 10,aquest equip ha estat molt mermat per baixes de jugadores que no han viatjat,tot i aixo han estat secundades per dues cadets,Sobrino i Segura que han complert amb nota alta.
Cal destacar la bona unio dels dos grups que en molts moments han estat junts animant-se mutuament i colaborant amb el grup tecnic que ha treballat de valent, tots dos han coincidit en que la clau ha estat la unio de les jugadores i tot i que moltes d'elles no havien viscut uma experiencia com aquest es clar que s'ha vist un gran moment a la cantera catalana i que amb aquesta base es pot treballar amb criteri.
Les cadets dirigides per Lance i Silvia han format un grup molt competitiu i a la vegada lluitador. Les juvenils de Valles i Carrillo han valorat positivament l'esforç fet per totes les jugadores, a mes de veure que moltes han aprofitat per poder enfrontar-se a bons equips amb jugadores majors de 20 anys i que juguen lliga nacional des de fa temps.
Si be s'ha de destacar algu, aquests son els delegats Fina i Manolo, la pitching coach Alcazar i Pepe el fisio que han treballat sense descans durant els 7 partits d'ambdos equips mantenint sempre un somriure i ajudant en tot moment.
Des d'aquest escrit volem agrair a les 24 jugadores, doncs sense elles no haguessim pogut gaudir d'un intens cap de setmana de softbol. El grup arrinara aquesta nit sobre les 2 de la matinada.