jueves, 14 de octubre de 2010

LES SELECCIONS CATALANES SUB-23 I SUB-19, PREPARADES PER VIATJAR A NAVARRA

Els equips catalans, es desplaçaran demà divendres a les 8 del matí cap a terres navarres per disputar el primer partit de les 16 hores, que els enfrontarà al Camp de Burlada. Les dues seleccions que han estat entrenant per preparar els seus efectius, compten amb dos bons grups de jugadors un total de 17 pels Sub-23 de Candelario Díaz i de 20 pels dirigits per Jorge Mikeleiz.
Caldrà veure com son els equips de Navarra i França que s'enfronten també demà a les 19 hores, per poder parlar sobre les possibilitats reals dels equips catalans. Tots dos tècnics, coincideixen a dir que es una gran oportunitat de veure els joves talents catalans, ja que en l'actualitat les possibilitats de poder veure aquests jugadors a la Lliga Nacional es complicat per les poques oportunitats que tenen als seus clubs. També, recalquen la importància de poder defendre els colors de la cassaca catalana, doncs molts d'ells ho valoren i s'ho prenen com un repte.

L'equip Sub-23, està format per jugadors amb experiència internacional, com son Balboa i l'esquerrà Llopis dos dels millors llançadors nascuts a Catalunya. També hi seran, O.Jiménez, Sancho, Segura i J.Garcia que tornen al terreny de joc on van aconseguir la medalla d'or a l'Europeu Sub-21 del passat 2008.

Pel que fa als Sub-19, aquest serà un equip de joves promeses, entre les que destaquen, Díaz, Baeza i Rodríguez que han estat a l'Acadèmia de Tenerife del Atlanta Braves i també l'aportació de Matias i Collado últim champion pitcher del Campionat d'Espanya Juvenil.


Des d'aquí els hi desitgem molts sort i esperem que puguin tornar havent après i difrutat d'un gran torneig.

No hay comentarios: