lunes, 22 de noviembre de 2010

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A L'INDOOR DE SOFTBOL!

El primer torneig Indoor Softbol de Catalunya, va ser tot un èxit de participació. Més de 100 jugadores representants de tots els equips catalans van fer possible una jornada dedicada exclusivament al softbol, que va transcorrer envolta d'un gran ambient esportiu, amb partits molt disputats i concursos divertits i participatius.
Els resultats van ser els següents:
Categoria Mini
1.- CBS Gavà
2.- CBS Sant Boi Blue
3.- Projecte Softball
4.- CBS Sant Boi Red

Categoria Rookie
1.- All Star Black
2.- All Star Blue
3.- All Star Red

Guanyadores concursos:

Llançament Mini: LAIA IBÁÑEZ (CBS Gavà)
Rècord de 45 mph
Llançament Rookie: JÚLIA GÓMEZ (CS Viladecans)
Rècord de 54 mph
Habilitats Mini: CBS GAVÀ
Rècord de 58 segons
Habilitats Rookie: CS VILADECANS
Rècord de 54 segons
Home Runs Mini: IVETTE ESPIN (CB Viladecans) - VEURE VÍDEO
Home Runs Rookie: CARLA SEGURA (CS Viladecans)

Vídeo Concurs d'Habilitat (Web Sant Boi)








Finalment es va jugar un partit d'exhibició entre jugadores de categoria Juvenil. Aquestes jugadores que no han tingut gaires oportunitats degut al buit que hi ha hagut de jugadores d'aquesta edat ja van participar la gran majoria amb la selecció catalana Juvenil a San Sebastián el passat mes d'octubre i des d'aquest escrit volem agraïr la seva col·laboració en aquestes activitats.
Abans de finalitzar la festa, la Tinenta d'Alcalde de Benestar i Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Boi Sra.Lluïsa Moret va tancar l'acte agraïnt l'esforç de tota l'organització de la Federació Catalana i la participació de totes aquestes joves jugadores, a més d'indicar que aquest es el camí a seguir per la igualtat entre gèneres pel que fa la mon de l'esport i que iniciatives com aquesta son les que sempre tindran l'ajut d'un Ajuntament com el de Sant Boi.

L'entrega de trofeus va tancar l'acte amb el repartiment dels Campionats de Catalunya i Copa Catalunya de la temporada 2010, en el que hi van assistir, a més de Lluisa Moret, la Sra.MªAntonia Barragan Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sant Boi, el Sr.Jordi Jiménez Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Gavà i la Vicepresidenta de la FCBS, Srta.Irene Peña.

La Federació Catalana va poder fer possible aquesta idea gràcies a l'esforç de l'Ajuntament de Sant Boi qui va cedir el poliesportiu de La Parellada, també destacar com sempre la col·laboració del Club Beisbol i Softbol Sant Boi amb el muntatge de tota la infraestructura. Però sobretot volem destacar a tècnics, delegats, pare i mares que van estar durant més de 12 hores fent possible una jornada que la FCBS valora molt positivament i intentarà repetir durant el 2011.

FOTOGRAFIES DE DIEGO LÁZARO
FOTOGRAFÍES CBS SANT BOI (Properament)
NOTICIA WEB DE L'AJUNTAMENT DE GAVÀ


No hay comentarios: