martes, 23 de noviembre de 2010

SANT BOI INFANTIL TRICAMPIÓ 2010 I L'HÈRCULES JUVENIL SORPREN I S'ENDÚ LA COPA JUVENIL

El passat cap de setmana es van disputar les finals de Copa Catalunya de categories Infantil i Juvenil de Beisbol.


L'infantil va sucumbir a la superioritat del campió de Lliga i de l'estatal, el Sant Boi dirigit per Kuki Carrillo que una vegada més va mostrar la seva millor versió derrotant a les semifinals al Viladecans per un contundent 5 a 13. L'altre finalista el Gavà havia superat al Barça per un resultat de 8 a 14. Així, es repetia la final del Play Off de lliga on la novena de Carrillo va seguir amb el seu propòsit i desprès de les sis entrades el marcador era de 13 a 3 amb un contundent atac de 10 hits per 2 dels gavanencs.

Amb aquest títol la categoria infantil acomiada la temporada 2010, on s'ha de destacar el bon paper de l'equip de Sant Boi amb la consecució de Lliga, Copa i Campionat d'Espanya.

En la Copa juvenil va saltar la sorpresa, amb un Hèrcules que va mostrar la seva millor cara i desprès de finalitzar quart a la lliga, es va imposar al Viladecans vigent campió, al seu estadi en un emocionant partit que va tenir de cara els locals ja que a la novena el lluminós de l'olímpic reflexava un 9 a 5 i que els nois dirigits per Candelario Díaz van saber ramuntar amb una espectacular última entrada fent 7 carreres i deixant el partit 10 a 12. A la final, l'esperava el tercer classificat de la lliga, el Sant Boi qui tot i no guanyar el partit al camp va aprofitar un error en l'alineació del FC Barcelona i d'aquesta manera arribar a la final.

Amb aquesta inesperada final els dos equips es van presentar diumenge al municipal de Sant Boi on va quedar clara la superioritat dels hospitalencs que a partir de la 4ª entrada no van deixar cap dubte i amb uns estelars Carvajal (2 hits i 3 impulsades) i Batista (4 hits i 3 impulsades) acompanyats de Medina i Urbina des de la goma de llançar van ser suficients per aixecar la Copa de Catalunya Juvenil 2010.

Molts d'aquests jugadors ja passen a jugar amb les categories de 1ª Divisió Sènior i esperem que els tècnics comptin amb ells per disputar la Lliga Nacional si el club els hi permet.

No hay comentarios: